And the Oscar Goes To...
%
72

And the Oscar Goes To...

Nu kijken

Kijk And the Oscar Goes To...

Moeite met waar je nou And the Oscar Goes To... moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor And the Oscar Goes To...

Samenvatting

Deze boeiende film schetst de geschiedenis van de Oscars met clips en interviews uit de oude doos met grote bekendheden zoals Steven Spielberg en Liza Minnelli.

Regisseur en acteurs

 • Rob Epstein portrait

  Rob Epstein

  director

 • Jeffrey Friedman portrait

  Jeffrey Friedman

  director

 • Benicio Del Toro portrait

  Benicio Del Toro

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • George Clooney portrait

  George Clooney

  actor

 • Cher portrait

  Cher

  actor

 • Ellen Burstyn portrait

  Ellen Burstyn

  actor

 • Annette Bening portrait

  Annette Bening

  actor

 • Ben Burtt portrait

  Ben Burtt

  actor

 • Kirk Baxter portrait

  Kirk Baxter

  actor

 • Craig Barron portrait

  Craig Barron

  actor

 • Anjelica Huston portrait

  Anjelica Huston

  actor

And the Oscar Goes To...

Wil je And the Oscar Goes To... kijken? De movie vanuit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om And the Oscar Goes To... op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om And the Oscar Goes To... met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

And the Oscar Goes To... downloaden

Het downloaden van And the Oscar Goes To... is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je And the Oscar Goes To... ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

And the Oscar Goes To... streamen

Het streamen van And the Oscar Goes To... heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je And the Oscar Goes To... online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar And the Oscar Goes To... kijkt. Ideaal!

And the Oscar Goes To... torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van And the Oscar Goes To.... Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

And the Oscar Goes To... trailer

Bekijk eerst even de trailer van And the Oscar Goes To... voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.