And the Oscar Goes To...
%
72

And the Oscar Goes To...

Nu kijken

Kijk And the Oscar Goes To...

Moeite met waar je nou And the Oscar Goes To... moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor And the Oscar Goes To...

Samenvatting

Deze boeiende film schetst de geschiedenis van de Oscars met clips en interviews uit de oude doos met grote bekendheden zoals Steven Spielberg en Liza Minnelli.

Regisseur en acteurs

 • Rob Epstein portrait

  Rob Epstein

  director

 • Jeffrey Friedman portrait

  Jeffrey Friedman

  director

 • Benicio Del Toro portrait

  Benicio Del Toro

  actor

 • Billy Crystal portrait

  Billy Crystal

  actor

 • George Clooney portrait

  George Clooney

  actor

 • Cher portrait

  Cher

  actor

 • Ellen Burstyn portrait

  Ellen Burstyn

  actor

 • Annette Bening portrait

  Annette Bening

  actor

 • Ben Burtt portrait

  Ben Burtt

  actor

 • Kirk Baxter portrait

  Kirk Baxter

  actor

 • Craig Barron portrait

  Craig Barron

  actor

 • Anjelica Huston portrait

  Anjelica Huston

  actor

And the Oscar Goes To...

Op zoek naar And the Oscar Goes To...? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

And the Oscar Goes To... streamen

Het streamen van movies als And the Oscar Goes To... heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als And the Oscar Goes To... waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je And the Oscar Goes To... dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

And the Oscar Goes To... downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als And the Oscar Goes To... te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

And the Oscar Goes To... torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

And the Oscar Goes To... trailer

Weet je nog niet zeker of And the Oscar Goes To... jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.