And Then
%
70

And Then

Kijk And Then

Moeite met waar je nou And Then moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This is a probing tale set in turn of the century Japan, involving three people trapped in a complex relationship of love and friendship. Daisuke (Yusaku Matsuda) is supposed to be out looking for a respectable job and equally respectable wife. He is 30 years old and devotes his attention to music and literature; his family is wealthy and can support his interests. When his friend Hiraoka (Kaoru Kobayashi) returns with his wife Michiyo (Miwako Fujitani), problems arise. Hiraoka, not the best-tempered person in the world, has just lost his job. His wife Michiyo was once in love with Daisuke and when the two see each other again, their old feelings surface. Michiyo is not really happy in her marriage to Hiraoka, but Hiraoka, who condemns Daisuke's unwillingness to work, was once his best friend. Should Daisuke choose to keep Hiraoka's friendship and the respect of his society by ignoring Michiyo -- or rebel and go after her?

And Then

Wil je And Then kijken? De movie vanuit 1985 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om And Then op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om And Then met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

And Then downloaden

Het downloaden van And Then is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je And Then ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

And Then streamen

Het streamen van And Then heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je And Then online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar And Then kijkt. Ideaal!

And Then torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van And Then. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

And Then trailer

Bekijk eerst even de trailer van And Then voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.