Andhadhun
%
82

Andhadhun

Nu kijken

Kijk Andhadhun

Moeite met waar je nou Andhadhun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Andhadhun

Samenvatting

A series of mysterious events changes the life of a blind pianist who now must report a crime that was actually never witnessed by him.

Regisseur en acteurs

 • Sriram Raghavan portrait

  Sriram Raghavan

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Akash

 • Radhika Apte portait

  Radhika Apte

  Sophie

 • Tabu portait

  Tabu

  Simi Sinha

 • Zakir Hussain portait

  Zakir Hussain

  Dr. Swami

 • Anil Dhawan portait

  Anil Dhawan

  Pramod Sinha

 • Ashwini Kalsekar portait

  Ashwini Kalsekar

  Rasika Jawanda

 • Manav Vij portait

  Manav Vij

  Inspector Manohar Jawanda

 • Gopal K. Singh portrait

  Gopal K. Singh

  Sub-Inspector Paresh

Andhadhun

Wil je Andhadhun kijken? De movie van Sriram Raghavan uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Andhadhun op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Andhadhun met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Andhadhun downloaden

Het downloaden van Andhadhun is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Andhadhun ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Andhadhun streamen

Het streamen van Andhadhun heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Andhadhun online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Andhadhun kijkt. Ideaal!

Andhadhun torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Andhadhun. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Andhadhun trailer

Bekijk eerst even de trailer van Andhadhun voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.