Andhadhun
%
82

Andhadhun

Nu kijken

Kijk Andhadhun

Moeite met waar je nou Andhadhun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Andhadhun

Samenvatting

A series of mysterious events changes the life of a blind pianist who now must report a crime that was actually never witnessed by him.

Regisseur en acteurs

 • Sriram Raghavan portrait

  Sriram Raghavan

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Akash

 • Radhika Apte portait

  Radhika Apte

  Sophie

 • Tabu portait

  Tabu

  Simi Sinha

 • Zakir Hussain portait

  Zakir Hussain

  Dr. Swami

 • Anil Dhawan portait

  Anil Dhawan

  Pramod Sinha

 • Ashwini Kalsekar portait

  Ashwini Kalsekar

  Rasika Jawanda

 • Manav Vij portait

  Manav Vij

  Inspector Manohar Jawanda

 • Gopal K. Singh portrait

  Gopal K. Singh

  Sub-Inspector Paresh

Andhadhun

Wil je Andhadhun kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Andhadhun streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Andhadhun niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Andhadhun zelfs gratis bekijken.

Andhadhun downloaden

Wil je Andhadhun ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Andhadhun overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Andhadhun torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Andhadhun is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Andhadhun trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Andhadhun de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.