Andhadhun
%
82

Andhadhun

Nu kijken

Kijk Andhadhun

Moeite met waar je nou Andhadhun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Andhadhun

Samenvatting

A series of mysterious events changes the life of a blind pianist who now must report a crime that was actually never witnessed by him.

Regisseur en acteurs

 • Sriram Raghavan portrait

  Sriram Raghavan

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Akash

 • Radhika Apte portait

  Radhika Apte

  Sophie

 • Tabu portait

  Tabu

  Simi Sinha

 • Zakir Hussain portait

  Zakir Hussain

  Dr. Swami

 • Anil Dhawan portait

  Anil Dhawan

  Pramod Sinha

 • Ashwini Kalsekar portait

  Ashwini Kalsekar

  Rasika Jawanda

 • Manav Vij portait

  Manav Vij

  Inspector Manohar Jawanda

 • Gopal K. Singh portrait

  Gopal K. Singh

  Sub-Inspector Paresh

Andhadhun

Zin om Andhadhun lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Andhadhun te bekijken voor je op een rijtje.

Andhadhun downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Andhadhun downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Andhadhun. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Andhadhun er ook in SD heel goed uit.

Andhadhun streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Andhadhun net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Andhadhun hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Andhadhun helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Andhadhun torrent

Denk je dat je om Andhadhun te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Andhadhun trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Andhadhun de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.