Andhadhun
%
82

Andhadhun

Nu kijken

Kijk Andhadhun

Moeite met waar je nou Andhadhun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Andhadhun

Samenvatting

A series of mysterious events changes the life of a blind pianist who now must report a crime that was actually never witnessed by him.

Regisseur en acteurs

 • Sriram Raghavan portrait

  Sriram Raghavan

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Akash

 • Radhika Apte portait

  Radhika Apte

  Sophie

 • Tabu portait

  Tabu

  Simi Sinha

 • Zakir Hussain portait

  Zakir Hussain

  Dr. Swami

 • Anil Dhawan portait

  Anil Dhawan

  Pramod Sinha

 • Ashwini Kalsekar portait

  Ashwini Kalsekar

  Rasika Jawanda

 • Manav Vij portait

  Manav Vij

  Inspector Manohar Jawanda

 • Gopal K. Singh portrait

  Gopal K. Singh

  Sub-Inspector Paresh

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Andhadhun

Op zoek naar Andhadhun? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Andhadhun streamen

Het streamen van movies als Andhadhun heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Andhadhun waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Andhadhun dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Andhadhun downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Andhadhun te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Andhadhun torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Andhadhun trailer

Weet je nog niet zeker of Andhadhun jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.