Andi Mack
%
76

Andi Mack

Kijk Andi Mack

Moeite met waar je nou Andi Mack moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Andi is contemplative and artistic and sheltered by overprotective parents. But on the eve of her 13th birthday, Andi's free-spirited older sister Bex returns home with a revelation that changes everything and sends Andi on an uncharted course of self-discovery.

Regisseur en acteurs

 • Peyton Elizabeth Lee portait

  Peyton Elizabeth Lee

  Andi Mack

 • Sofia Wylie portait

  Sofia Wylie

  Buffy Driscoll

 • Asher Angel portait

  Asher Angel

  Jonah Beck

 • Lauren Tom portait

  Lauren Tom

  Celia Mack

 • Joshua Rush portait

  Joshua Rush

  Cyrus Goodman

 • Lilan Bowden portait

  Lilan Bowden

  Bex Mack

 • Stoney Westmoreland portait

  Stoney Westmoreland

  Ham Mack

Andi Mack

Op zoek naar Andi Mack? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Andi Mack streamen

Het streamen van movies als Andi Mack heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Andi Mack waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Andi Mack dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Andi Mack downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Andi Mack te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Andi Mack torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Andi Mack trailer

Weet je nog niet zeker of Andi Mack jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.