Andi Mack
%
76

Andi Mack

Nu kijken

Kijk Andi Mack

Moeite met waar je nou Andi Mack moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Andi Mack

Samenvatting

Andi is contemplative and artistic and sheltered by overprotective parents. But on the eve of her 13th birthday, Andi's free-spirited older sister Bex returns home with a revelation that changes everything and sends Andi on an uncharted course of self-discovery.

Regisseur en acteurs

 • Peyton Elizabeth Lee portait

  Peyton Elizabeth Lee

  Andi Mack

 • Sofia Wylie portait

  Sofia Wylie

  Buffy Driscoll

 • Asher Angel portait

  Asher Angel

  Jonah Beck

 • Lauren Tom portait

  Lauren Tom

  Celia Mack

 • Joshua Rush portait

  Joshua Rush

  Cyrus Goodman

 • Lilan Bowden portait

  Lilan Bowden

  Bex Mack

 • Stoney Westmoreland portait

  Stoney Westmoreland

  Ham Mack

Andi Mack

Wil je Andi Mack kijken? De movie van Peyton Elizabeth Lee uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Andi Mack op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Andi Mack met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Andi Mack downloaden

Het downloaden van Andi Mack is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Andi Mack ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Andi Mack streamen

Het streamen van Andi Mack heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Andi Mack online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Andi Mack kijkt. Ideaal!

Andi Mack torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Andi Mack. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Andi Mack trailer

Bekijk eerst even de trailer van Andi Mack voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.