Ang Maestra

Ang Maestra

Kijk Ang Maestra

Moeite met waar je nou Ang Maestra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A retired school teacher on the verge of senility finds difficulty in connecting with her grandson, who is now taking care of her.

Regisseur en acteurs

 • Joven Tan portrait

  Joven Tan

  Director

 • Perla Bautista portait

  Perla Bautista

  Actor

 • Vaness del Moral portait

  Vaness del Moral

  Actor

 • Jenine Desiderio portait

  Jenine Desiderio

  Actor

 • Dexter Doria portait

  Dexter Doria

  Actor

 • Mel Kimura portait

  Mel Kimura

  Actor

 • Lui Manansala portait

  Lui Manansala

  Actor

 • Dennis Padilla portait

  Dennis Padilla

  Actor

 • Biboy Ramirez portait

  Biboy Ramirez

  Actor

Ang Maestra

Ang Maestra streamen

Ang Maestra streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ang Maestra downloaden

Zin om Ang Maestra te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ang Maestra te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ang Maestra torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ang Maestra makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ang Maestra trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ang Maestra jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.