Angel
%
25

Angel

Kijk Angel

Moeite met waar je nou Angel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Angelica "Angel" Holst was a celebrated rockstar in the 80's but since then her fame and popularity has faded. Now it's time to step back into the spotlight - but to reach the top again she needs media attention and the question is what price Angel is willing to pay to get there again ...

Regisseur en acteurs

 • Colin Nutley portait

  Colin Nutley

  Director

 • Helena Bergström portait

  Helena Bergström

  Angel

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Rick

 • Rikard Wolff portait

  Rikard Wolff

  Jess

 • Elisabet Carlsson portrait

  Elisabet Carlsson

  Eva

 • Johan Rabaeus portait

  Johan Rabaeus

  Magnus

 • Peter Gardiner portrait

  Peter Gardiner

  Sam

Angel

Veel gehoord over Angel en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angel heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angel streamen

Wil je Angel, de movie met Helena Bergström, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angel zelfs gratis kijken.

Angel downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angel ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angel er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angel torrent

Op zoek naar een torrent van Angel? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angel te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angel trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angel. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.