Engel
%
28

Engel

Kijk Engel

Moeite met waar je nou Engel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Engel volgt de ontmoeting van een prostituee, Fae, en de wereldberoemde sportman Thierry. Tijdens zijn vakantie in Senegal wordt hij halsoverkop verliefd op de Afrikaanse schoonheid. Ze vinden waardigheid en hoop bij elkaar om zich uit hun benarde situaties te bevrijden. Boven dit wederzijds gevoel primeert echter hun liefde voor elkaar. Tot Thierry zich onder invloed vreemd begint te gedragen. Wanneer Fae de volgende ochtend ontdekt dat Thierry overleden is, wordt ze gearresteerd ondanks haar onschuld. Om verder te kunnen met haar leven, moet ze terug naar de kamer waar het allemaal begon.

Regisseur en acteurs

 • Koen Mortier portrait

  Koen Mortier

  Director

 • Vincent Rottiers portait

  Vincent Rottiers

  Thierry

 • Fatou N'Diaye portait

  Fatou N'Diaye

  Fae

 • Paul Bartel portait

  Paul Bartel

  Serge

 • Aïcha Cissé portrait

  Aïcha Cissé

  Binta

 • Katrien Goosens portrait

  Katrien Goosens

  France

 • Luc Assez portrait

  Luc Assez

  Roger

 • Eric Berlito portrait

  Eric Berlito

  Le Français

Engel

Wil je Engel kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Engel streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Engel niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Engel zelfs gratis bekijken.

Engel downloaden

Wil je Engel ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Engel overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Engel torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Engel is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Engel trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Engel de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.