Angel
%
64

Angel

Kijk Angel

Moeite met waar je nou Angel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Saxophonist Danny witnesses the murder of his band manager and a deaf-mute girl after a gig. Questioned by the police, he remembers only the orthopedic shoes of the killers' leader. So begins his quest to avenge her. He seeks an answer to the simple question 'Why?' but finds only more, and deeper, questions which resonate with the wider context of 'the Troubles', the inter-communal strife gripping the modern-day Northern Ireland which is the film's setting.

Angel

Veel gehoord over Angel en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angel heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angel streamen

Wil je Angel, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angel zelfs gratis kijken.

Angel downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angel ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angel er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angel torrent

Op zoek naar een torrent van Angel? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angel te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angel trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angel. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.