Angel
%
64

Angel

Kijk Angel

Moeite met waar je nou Angel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Saxophonist Danny witnesses the murder of his band manager and a deaf-mute girl after a gig. Questioned by the police, he remembers only the orthopedic shoes of the killers' leader. So begins his quest to avenge her. He seeks an answer to the simple question 'Why?' but finds only more, and deeper, questions which resonate with the wider context of 'the Troubles', the inter-communal strife gripping the modern-day Northern Ireland which is the film's setting.

Angel

Wil je Angel kijken? De movie vanuit 1982 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Angel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Angel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Angel downloaden

Het downloaden van Angel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Angel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Angel streamen

Het streamen van Angel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Angel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Angel kijkt. Ideaal!

Angel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Angel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Angel trailer

Bekijk eerst even de trailer van Angel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.