Angel Eyes
%
56

Angel Eyes

Nu kijken

Kijk Angel Eyes

Moeite met waar je nou Angel Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angel Eyes

Samenvatting

Politieagente Sharon Pogue zet de achtervolging in op een verdachte, maar ze beseft niet dat ze in een hinderlaag wordt gelokt. Een toevallige voorbijganger kan echter verhinderen dat de misdadiger zijn plannen uitvoert. De mysterieuze Steven "Catch" Lambert behoedt Sharon hiermee van een gewisse dood. De agente is haar reddende engel bijzonder dankbaar en wil hem wat beter leren kennen. Ze weet echter niet dat dit niet haar eerste ontmoeting met Catch is...

Angel Eyes

Angel Eyes streamen

Angel Eyes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Angel Eyes downloaden

Zin om Angel Eyes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Angel Eyes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Angel Eyes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Angel Eyes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Angel Eyes trailer

Wil je er zeker van zijn dat Angel Eyes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.