Angel Has Fallen

Angel Has Fallen

Kijk Angel Has Fallen

Moeite met waar je nou Angel Has Fallen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Two years after London has fallen, Terrorist attack Air Force One. But, once again, Mike Banning is there to save the day.

Regisseur en acteurs

  • Gerard Butler portait

    Gerard Butler

    Mike Banning

  • Morgan Freeman portait

    Morgan Freeman

    Allan Trumbull

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen streamen

Angel Has Fallen streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Angel Has Fallen downloaden

Zin om Angel Has Fallen te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Angel Has Fallen te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Angel Has Fallen torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Angel Has Fallen makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Angel Has Fallen trailer

Wil je er zeker van zijn dat Angel Has Fallen jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.