Angel Has Fallen

Angel Has Fallen

Bekijk de trailer

Kijk Angel Has Fallen

Moeite met waar je nou Angel Has Fallen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In Angel Has Fallen is Mike Banning (Butler) benoemd tot hoofd van de Secret Service. Maar wanneer er een aanslag op de Amerikaanse President (wederom vertolkt door Morgan Freeman) wordt gepleegd, is Banning de hoofdverdachte. Hij weet te ontsnappen en zal niet rusten tot hij zijn onschuld in dit complot heeft bewezen.

Regisseur en acteurs

  • Gerard Butler portait

    Gerard Butler

    Mike Banning

  • Morgan Freeman portait

    Morgan Freeman

    Allan Trumbull

Trailers

Angel Has Fallen

Wil je Angel Has Fallen kijken? De movie van Gerard Butler uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Angel Has Fallen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Angel Has Fallen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Angel Has Fallen downloaden

Het downloaden van Angel Has Fallen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Angel Has Fallen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Angel Has Fallen streamen

Het streamen van Angel Has Fallen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Angel Has Fallen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Angel Has Fallen kijkt. Ideaal!

Angel Has Fallen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Angel Has Fallen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Angel Has Fallen trailer

Bekijk eerst even de trailer van Angel Has Fallen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.