Angel Has Fallen

Angel Has Fallen

Bekijk de trailer

Kijk Angel Has Fallen

Moeite met waar je nou Angel Has Fallen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen! Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

Regisseur en acteurs

  • Gerard Butler portait

    Gerard Butler

    Mike Banning

  • Morgan Freeman portait

    Morgan Freeman

    Allan Trumbull

Trailers

Angel Has Fallen

Veel gehoord over Angel Has Fallen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angel Has Fallen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angel Has Fallen streamen

Wil je Angel Has Fallen, de movie met Gerard Butler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angel Has Fallen zelfs gratis kijken.

Angel Has Fallen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angel Has Fallen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angel Has Fallen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angel Has Fallen torrent

Op zoek naar een torrent van Angel Has Fallen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angel Has Fallen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angel Has Fallen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angel Has Fallen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.