Angel Town
%
50

Angel Town

Bekijk de trailer

Kijk Angel Town

Moeite met waar je nou Angel Town moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A graduate student and martial-arts expert rents a room in a house owned by a single mother who lives there with her son. A local street gang is trying to recruit the son, but the new tenant tries to help the boy's mother keep him out of the gang. When they learn of this, they target both the mother and her new tenant.

Regisseur en acteurs

 • Eric Karson portait

  Eric Karson

  Director

 • Olivier Gruner portait

  Olivier Gruner

  Jacques

 • Peter Kwong portait

  Peter Kwong

  Henry

 • Theresa Saldana portait

  Theresa Saldana

  Maria

 • Frank Aragon portait

  Frank Aragon

  Martin

 • James Carreras portait

  James Carreras

  Chuwey Zamora

 • Gregory Cruz portait

  Gregory Cruz

  Stoner

 • Frankie Avina portait

  Frankie Avina

  Spider

 • Mark Dacascos portait

  Mark Dacascos

  Stoner's Driver

 • Bruce Locke portait

  Bruce Locke

  Mr. Park

 • Tom McGreevey portait

  Tom McGreevey

  Chairman Rice

Trailers

Angel Town

Wil je Angel Town kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1990 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Angel Town streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Angel Town niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Angel Town zelfs gratis bekijken.

Angel Town downloaden

Wil je Angel Town ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Angel Town overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Angel Town torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Angel Town is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Angel Town trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Angel Town de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.