Angel Town
%
50

Angel Town

Bekijk de trailer

Kijk Angel Town

Moeite met waar je nou Angel Town moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A graduate student and martial-arts expert rents a room in a house owned by a single mother who lives there with her son. A local street gang is trying to recruit the son, but the new tenant tries to help the boy's mother keep him out of the gang. When they learn of this, they target both the mother and her new tenant.

Regisseur en acteurs

 • Eric Karson portrait

  Eric Karson

  Director

 • Olivier Gruner portait

  Olivier Gruner

  Jacques

 • Peter Kwong portait

  Peter Kwong

  Henry

 • Theresa Saldana portait

  Theresa Saldana

  Maria

 • Frank Aragon portrait

  Frank Aragon

  Martin

 • James Carreras portrait

  James Carreras

  Chuwey Zamora

 • Gregory Cruz portait

  Gregory Cruz

  Stoner

 • Frankie Avina portrait

  Frankie Avina

  Spider

 • Mark Dacascos portait

  Mark Dacascos

  Stoner's Driver

 • Bruce Locke portrait

  Bruce Locke

  Mr. Park

 • Tom McGreevey portrait

  Tom McGreevey

  Chairman Rice

Trailers

Angel Town

Op zoek naar Angel Town? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Angel Town streamen

Het streamen van movies als Angel Town heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Angel Town waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Angel Town dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Angel Town downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Angel Town te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Angel Town torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Angel Town trailer

Weet je nog niet zeker of Angel Town jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.