Angela
%
64

Angela

Kijk Angela

Moeite met waar je nou Angela moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het tienjarig meisje Angela legt zichzelf en haar zesjarig zusje Ellie door een reeks rituelen van "zuivering" in een poging om zich te ontdoen van het kwaad, waarvan ze denkt dat het de oorzaak is van de manische depressie van hun moeder.

Angela

Wil je Angela kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Angela op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Angela met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Angela downloaden

Het downloaden van Angela is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Angela ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Angela streamen

Het streamen van Angela heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Angela online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Angela kijkt. Ideaal!

Angela torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Angela. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Angela trailer

Bekijk eerst even de trailer van Angela voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.