Angela's Ashes
%
73

Angela's Ashes

Kijk Angela's Ashes

Moeite met waar je nou Angela's Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ierland, in de jaren vóór WO II. De familie van Frankie McCourt is na de dood van één van de kinderen in Brooklyn teruggekeerd naar het Ierse Limerick. Daar proberen ze aan de armoede te ontsnappen, maar door zijn Noord-Ierse afkomst vindt Frankie's vader geen werk, ook al heeft hij meegevochten met het IRA. Bovendien heeft vader McCourt een drankprobleem...

Angela's Ashes

Veel gehoord over Angela's Ashes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angela's Ashes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angela's Ashes streamen

Wil je Angela's Ashes, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angela's Ashes zelfs gratis kijken.

Angela's Ashes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angela's Ashes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angela's Ashes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angela's Ashes torrent

Op zoek naar een torrent van Angela's Ashes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angela's Ashes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angela's Ashes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angela's Ashes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.