Angela's Ashes
%
73

Angela's Ashes

Nu kijken

Kijk Angela's Ashes

Moeite met waar je nou Angela's Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angela's Ashes

Samenvatting

Ierland, in de jaren vóór WO II. De familie van Frankie McCourt is na de dood van één van de kinderen in Brooklyn teruggekeerd naar het Ierse Limerick. Daar proberen ze aan de armoede te ontsnappen, maar door zijn Noord-Ierse afkomst vindt Frankie's vader geen werk, ook al heeft hij meegevochten met het IRA. Bovendien heeft vader McCourt een drankprobleem...

Angela's Ashes

Zin om Angela's Ashes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Angela's Ashes te bekijken voor je op een rijtje.

Angela's Ashes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Angela's Ashes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Angela's Ashes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Angela's Ashes er ook in SD heel goed uit.

Angela's Ashes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Angela's Ashes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Angela's Ashes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Angela's Ashes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Angela's Ashes torrent

Denk je dat je om Angela's Ashes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Angela's Ashes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Angela's Ashes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.