Angela's Christmas
%
66

Angela's Christmas

Nu kijken

Kijk Angela's Christmas

Moeite met waar je nou Angela's Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angela's Christmas

Samenvatting

A trip to church with her family on Christmas Eve gives young Angela an extraordinary idea. A heartwarming tale based on a story by Frank McCourt.

Regisseur en acteurs

 • Damien O'Connor portrait

  Damien O'Connor

  Director

 • Lucy O'Connell portrait

  Lucy O'Connell

  Angela

 • Ruth Negga portait

  Ruth Negga

  Actor

Angela's Christmas

Angela's Christmas streamen

Angela's Christmas streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Angela's Christmas downloaden

Zin om Angela's Christmas te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Angela's Christmas te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Angela's Christmas torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Angela's Christmas makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Angela's Christmas trailer

Wil je er zeker van zijn dat Angela's Christmas jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.