Angela's Christmas
%
66

Angela's Christmas

Nu kijken

Kijk Angela's Christmas

Moeite met waar je nou Angela's Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angela's Christmas

Samenvatting

A trip to church with her family on Christmas Eve gives young Angela an extraordinary idea. A heartwarming tale based on a story by Frank McCourt.

Regisseur en acteurs

 • Damien O'Connor portrait

  Damien O'Connor

  Director

 • Lucy O'Connell portrait

  Lucy O'Connell

  Angela

 • Ruth Negga portait

  Ruth Negga

  Actor

Angela's Christmas

Veel gehoord over Angela's Christmas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angela's Christmas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angela's Christmas streamen

Wil je Angela's Christmas, de movie met Lucy O'Connell, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angela's Christmas zelfs gratis kijken.

Angela's Christmas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angela's Christmas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angela's Christmas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angela's Christmas torrent

Op zoek naar een torrent van Angela's Christmas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angela's Christmas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angela's Christmas trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angela's Christmas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.