Angèle et Tony
%
66

Angèle et Tony

Nu kijken

Kijk Angèle et Tony

Moeite met waar je nou Angèle et Tony moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angèle et Tony

Samenvatting

Een vissershaven in Normandië. Angèle heeft zo haar redenen om een nieuw leven te willen opbouwen en zoekt het gezelschap van Tony, een in zichzelf gekeerde visser. Ondanks zijn verlangen naar haar, houdt Tony haar op afstand. Angela zoekt toenadering. Tony observeert haar. Zo mooi, zo verwarrend, hij kan maar niet geloven dat ze daar is voor hem...

Regisseur en acteurs

 • Alix Delaporte portrait

  Alix Delaporte

  Director

 • Clotilde Hesme portait

  Clotilde Hesme

  Angèle

 • Grégory Gadebois portait

  Grégory Gadebois

  Tony

 • Evelyne Didi portait

  Evelyne Didi

  Myriam

 • Jérôme Huguet portrait

  Jérôme Huguet

  Ryan Vialet

Angèle et Tony

Benieuwd naar Angèle et Tony? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Angèle et Tony kunt bekijken.

Angèle et Tony streamen

Wil je Angèle et Tony streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Angèle et Tony gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Angèle et Tony downloaden

movies als Angèle et Tony kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Angèle et Tony. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Angèle et Tony. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Angèle et Tony torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Angèle et Tony te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Angèle et Tony trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Angèle et Tony je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!