Angèle et Tony
%
66

Angèle et Tony

Nu kijken

Kijk Angèle et Tony

Moeite met waar je nou Angèle et Tony moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angèle et Tony

Samenvatting

Een vissershaven in Normandië. Angèle heeft zo haar redenen om een nieuw leven te willen opbouwen en zoekt het gezelschap van Tony, een in zichzelf gekeerde visser. Ondanks zijn verlangen naar haar, houdt Tony haar op afstand. Angela zoekt toenadering. Tony observeert haar. Zo mooi, zo verwarrend, hij kan maar niet geloven dat ze daar is voor hem...

Regisseur en acteurs

 • Alix Delaporte portrait

  Alix Delaporte

  Director

 • Clotilde Hesme portait

  Clotilde Hesme

  Angèle

 • Grégory Gadebois portait

  Grégory Gadebois

  Tony

 • Evelyne Didi portait

  Evelyne Didi

  Myriam

 • Jérôme Huguet portrait

  Jérôme Huguet

  Ryan Vialet

Angèle et Tony

Zin om Angèle et Tony lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Angèle et Tony te bekijken voor je op een rijtje.

Angèle et Tony downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Angèle et Tony downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Angèle et Tony. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Angèle et Tony er ook in SD heel goed uit.

Angèle et Tony streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Angèle et Tony net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Angèle et Tony hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Angèle et Tony helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Angèle et Tony torrent

Denk je dat je om Angèle et Tony te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Angèle et Tony trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Angèle et Tony de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.