Angèle et Tony
%
66

Angèle et Tony

Nu kijken

Kijk Angèle et Tony

Moeite met waar je nou Angèle et Tony moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angèle et Tony

Samenvatting

Een vissershaven in Normandië. Angèle heeft zo haar redenen om een nieuw leven te willen opbouwen en zoekt het gezelschap van Tony, een in zichzelf gekeerde visser. Ondanks zijn verlangen naar haar, houdt Tony haar op afstand. Angela zoekt toenadering. Tony observeert haar. Zo mooi, zo verwarrend, hij kan maar niet geloven dat ze daar is voor hem...

Regisseur en acteurs

 • Alix Delaporte portrait

  Alix Delaporte

  Director

 • Clotilde Hesme portait

  Clotilde Hesme

  Angèle

 • Grégory Gadebois portait

  Grégory Gadebois

  Tony

 • Evelyne Didi portait

  Evelyne Didi

  Myriam

 • Jérôme Huguet portrait

  Jérôme Huguet

  Ryan Vialet

Angèle et Tony

Veel gehoord over Angèle et Tony en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angèle et Tony heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angèle et Tony streamen

Wil je Angèle et Tony, de movie met Clotilde Hesme, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angèle et Tony zelfs gratis kijken.

Angèle et Tony downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angèle et Tony ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angèle et Tony er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angèle et Tony torrent

Op zoek naar een torrent van Angèle et Tony? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angèle et Tony te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angèle et Tony trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angèle et Tony. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.