Angelique - Eine große Liebe in Gefahr
%
61

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Nu kijken

Kijk Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Moeite met waar je nou Angelique - Eine große Liebe in Gefahr moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Samenvatting

Frankrijk, 1656. Angelique wordt door haar familie uitgehuwelijkt aan de oudere graaf De Peyrac. Haar aanvankelijke afkeer slaat om in liefde en ze genieten van hun geluk, totdat er een samenzwering tegen Angelique ontdekt wordt.

Regisseur en acteurs

 • Ariel Zeitoun portrait

  Ariel Zeitoun

  Director

 • Nora Arnezeder portait

  Nora Arnezeder

  Angélique

 • Gérard Lanvin portait

  Gérard Lanvin

  Le comte Joffrey de Peyrac

 • Tomer Sisley portait

  Tomer Sisley

  Le marquis de Plessis-Bellière

 • Simon Abkarian portait

  Simon Abkarian

  L'avocat François Desgrez

 • Florence Coste portait

  Florence Coste

  Margot

 • David Kross portait

  David Kross

  Louis XIV

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Nicolas / Calembredaine

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Veel gehoord over Angelique - Eine große Liebe in Gefahr en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angelique - Eine große Liebe in Gefahr heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr streamen

Wil je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr, de movie met Nora Arnezeder, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr zelfs gratis kijken.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angelique - Eine große Liebe in Gefahr er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr torrent

Op zoek naar een torrent van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.