Angelique - Eine große Liebe in Gefahr
%
61

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Nu kijken

Kijk Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Moeite met waar je nou Angelique - Eine große Liebe in Gefahr moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Samenvatting

Frankrijk, 1656. Angelique wordt door haar familie uitgehuwelijkt aan de oudere graaf De Peyrac. Haar aanvankelijke afkeer slaat om in liefde en ze genieten van hun geluk, totdat er een samenzwering tegen Angelique ontdekt wordt.

Regisseur en acteurs

 • Ariel Zeitoun portrait

  Ariel Zeitoun

  Director

 • Nora Arnezeder portait

  Nora Arnezeder

  Angélique

 • Gérard Lanvin portait

  Gérard Lanvin

  Le comte Joffrey de Peyrac

 • Tomer Sisley portait

  Tomer Sisley

  Le marquis de Plessis-Bellière

 • Simon Abkarian portait

  Simon Abkarian

  L'avocat François Desgrez

 • Florence Coste portait

  Florence Coste

  Margot

 • David Kross portait

  David Kross

  Louis XIV

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Nicolas / Calembredaine

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Wil je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr kijken? De movie van Ariel Zeitoun uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Angelique - Eine große Liebe in Gefahr op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Angelique - Eine große Liebe in Gefahr met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr downloaden

Het downloaden van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr streamen

Het streamen van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Angelique - Eine große Liebe in Gefahr kijkt. Ideaal!

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr trailer

Bekijk eerst even de trailer van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.