Angélique
%
61

Angélique

Nu kijken

Kijk Angélique

Moeite met waar je nou Angélique moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angélique

Samenvatting

Het ongelooflijke verhaal van de mooie maar rebelse Angélique die uit haar liefde voor Joffrey de Peryrac kracht put om te vechten tegen onderwerping, onderdrukking en onrecht. © 2013 AJOZ FILMS - EUROPACORP - FRANCE 3 CINEMA - CLIMAX FILMS. ALL RIGHTS RESERVED

Regisseur en acteurs

 • Ariel Zeitoun portrait

  Ariel Zeitoun

  Director

 • Nora Arnezeder portait

  Nora Arnezeder

  Angélique

 • Gérard Lanvin portait

  Gérard Lanvin

  Le comte Joffrey de Peyrac

 • Tomer Sisley portait

  Tomer Sisley

  Le marquis de Plessis-Bellière

 • Simon Abkarian portait

  Simon Abkarian

  L'avocat François Desgrez

 • Florence Coste portait

  Florence Coste

  Margot

 • David Kross portait

  David Kross

  Louis XIV

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Nicolas / Calembredaine

Angélique

Angélique streamen

Angélique streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Angélique downloaden

Zin om Angélique te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Angélique te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Angélique torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Angélique makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Angélique trailer

Wil je er zeker van zijn dat Angélique jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.