Angelique - Eine große Liebe in Gefahr
%
61

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Nu kijken

Kijk Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Moeite met waar je nou Angelique - Eine große Liebe in Gefahr moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Samenvatting

Frankrijk, 1656. Angelique wordt door haar familie uitgehuwelijkt aan de oudere graaf De Peyrac. Haar aanvankelijke afkeer slaat om in liefde en ze genieten van hun geluk, totdat er een samenzwering tegen Angelique ontdekt wordt.

Regisseur en acteurs

 • Ariel Zeitoun portrait

  Ariel Zeitoun

  Director

 • Nora Arnezeder portait

  Nora Arnezeder

  Angélique

 • Gérard Lanvin portait

  Gérard Lanvin

  Le comte Joffrey de Peyrac

 • Tomer Sisley portait

  Tomer Sisley

  Le marquis de Plessis-Bellière

 • Simon Abkarian portait

  Simon Abkarian

  L'avocat François Desgrez

 • Florence Coste portait

  Florence Coste

  Margot

 • David Kross portait

  David Kross

  Louis XIV

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Nicolas / Calembredaine

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr

Wil je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr zelfs gratis bekijken.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr downloaden

Wil je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Angelique - Eine große Liebe in Gefahr overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Angelique - Eine große Liebe in Gefahr is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Angelique - Eine große Liebe in Gefahr trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Angelique - Eine große Liebe in Gefahr de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.