Anger Management
%
62

Anger Management

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anger Management

Moeite met waar je nou Anger Management moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anger Management

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Na een onfortuinlijk misverstand op een vliegtuig wordt de schuchtere Dave Buznik veroordeeld wegens slagen en verwondingen. De rechter besluit hem een alternatieve straf op te leggen om zijn woede te leren beheersen. Dave moet twintig uur therapie volgen bij dokter Buddy Rydell, wiens onconventionele methodes hem moeten helpen de strijd aan te binden met zijn innerlijke demonen. Dave heeft echter weinig vertrouwen in de tips van Buddy : de dokter blijkt immers zelf uitermate opvliegend te zijn. Na een incident in een bar moet Dave zich opnieuw verantwoorden tegenover de rechter. Die geeft hem nog één kans : als hij zich niet laat behandelen door dokter Rydell, moet hij een jaar achter de tralies doorbrengen...

Regisseur en acteurs

 • Peter Segal portrait

  Peter Segal

  director

 • Kevin Nealon portrait

  Kevin Nealon

  actor

 • John Turturro portrait

  John Turturro

  actor

 • Woody Harrelson portrait

  Woody Harrelson

  actor

 • January Jones portrait

  January Jones

  actor

 • Krista Allen portrait

  Krista Allen

  actor

 • Jonathan Loughran portrait

  Jonathan Loughran

  actor

 • Kurt Fuller portrait

  Kurt Fuller

  actor

 • Lynne Thigpen portrait

  Lynne Thigpen

  actor

 • Allen Covert portrait

  Allen Covert

  actor

 • Luis Guzmán portrait

  Luis Guzmán

  actor

 • Marisa Tomei portrait

  Marisa Tomei

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

 • Adam Sandler portrait

  Adam Sandler

  actor

Trailers

Anger Management

Zin om Anger Management lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anger Management te bekijken voor je op een rijtje.

Anger Management downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anger Management downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anger Management. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anger Management er ook in SD heel goed uit.

Anger Management streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anger Management net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anger Management hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anger Management helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anger Management torrent

Denk je dat je om Anger Management te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anger Management trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anger Management de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.