Anger of the Dead
%
29

Anger of the Dead

Kijk Anger of the Dead

Moeite met waar je nou Anger of the Dead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In a world ravaged by a rabies virus that turns people into hungry cannibals, Alice a pregnant survivor, along with two other men, struggles to reach an island unaffected by the plague. Meanwhile a dangerous man is on the trail of a mysterious girl, and Alice soon discovers that zombies are not the only threat.

Anger of the Dead

Anger of the Dead streamen

Anger of the Dead streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Anger of the Dead downloaden

Zin om Anger of the Dead te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Anger of the Dead te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Anger of the Dead torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Anger of the Dead makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Anger of the Dead trailer

Wil je er zeker van zijn dat Anger of the Dead jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.