The Angry Birds Movie 2

The Angry Birds Movie 2

Bekijk de trailer

Kijk The Angry Birds Movie 2

Moeite met waar je nou The Angry Birds Movie 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 21-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

the sequel to 2016's Animated Hit based on the App Game

Regisseur en acteurs

 • Jason Sudeikis portait

  Jason Sudeikis

  Red (voice)

 • Josh Gad portait

  Josh Gad

  Chuck (voice)

 • Danny McBride portait

  Danny McBride

  Bomb (voice)

Trailers

The Angry Birds Movie 2

Wil je The Angry BirdsMovie 2 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Angry BirdsMovie 2 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Angry BirdsMovie 2 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Angry BirdsMovie 2 zelfs gratis bekijken.

The Angry BirdsMovie 2 downloaden

Wil je The Angry BirdsMovie 2 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Angry BirdsMovie 2 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Angry BirdsMovie 2 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Angry BirdsMovie 2 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Angry BirdsMovie 2 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Angry BirdsMovie 2 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.