Angry Birds 2 (OV)

Angry Birds 2 (OV)

Bekijk de trailer

Kijk Angry Birds 2 (OV)

Moeite met waar je nou Angry Birds 2 (OV) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 21-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in The Angry Birds Movie 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride) en Mighty Eagle (Peter Dinklage) om Chucks zus Silver (Rachel Bloom) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Bill Hader), zijn assistente Courtney (Awkwafina), en zijn techneut Garry (Sterling K. Brown). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Regisseur en acteurs

 • Jason Sudeikis portait

  Jason Sudeikis

  Red (voice)

 • Josh Gad portait

  Josh Gad

  Chuck (voice)

 • Danny McBride portait

  Danny McBride

  Bomb (voice)

Trailers

Angry Birds 2 (OV)

Angry Birds 2 (OV) streamen

Angry Birds 2 (OV) streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Angry Birds 2 (OV) downloaden

Zin om Angry Birds 2 (OV) te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Angry Birds 2 (OV) te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Angry Birds 2 (OV) torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Angry Birds 2 (OV) makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Angry Birds 2 (OV) trailer

Wil je er zeker van zijn dat Angry Birds 2 (OV) jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.