Angry Indian Goddesses
%
69

Angry Indian Goddesses

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Angry Indian Goddesses

Moeite met waar je nou Angry Indian Goddesses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angry Indian Goddesses

Samenvatting

Angry Indian Goddesses is India's eerste vrouwelijke "buddy movie", een fris, realistisch portret van de vrouw in het India van vandaag. Frieda, een modereclame-fotografe op zoek naar haar eigen artistieke creativiteit, brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen voor een reisje naar Goa waar ze iets wil aankondigen: ze gaat trouwen! En zo start een soort van spontaan vrijgezellenfeest, dat een hele week zal duren. Een bewogen roller-coaster van 'girl bonding', vriendschap, break ups, make ups en fuck ups, passie, verwoesting, aarzeling, angst en zelfbewustzijn. Te midden van de lol en het gegiechel, van het harten breken en de hartenpijn, de passie en de obsessie, van de jeugd en de onschuld, komen geheimen naar boven geborreld, komen spanningen aan de bovengrond, worden hechte vriendschappen gesmeed en lopen de emoties hoog op. Al snel zal alles weer wat serieuzer worden, maar nu zijn deze dames vastberaden om de dag te plukken.

Regisseur en acteurs

 • Pan Nalin portrait

  Pan Nalin

  Director

 • Sarah-Jane Dias portait

  Sarah-Jane Dias

  Frieda Da Silva

 • Rajshri Deshpande portait

  Rajshri Deshpande

  Lakshmi

 • Sandhya Mridul portait

  Sandhya Mridul

  'Su' Suranjana

 • Amrit Maghera portait

  Amrit Maghera

  'Jo' Joanna

 • Pavleen Gujral portait

  Pavleen Gujral

  'Pammy' Pamela Jaswal

 • Tannishtha Chatterjee portait

  Tannishtha Chatterjee

  Nargis Nasreen

 • Anushka Manchanda portait

  Anushka Manchanda

  'Mad' Madhurita

 • Jeffrey Goldberg portait

  Jeffrey Goldberg

  Chris

 • Arjun Mathur portait

  Arjun Mathur

  Zain

 • Anuj Choudhry portait

  Anuj Choudhry

  The Neighbour

 • Adil Hussain portait

  Adil Hussain

  Police Superintendent

 • Vikram Kochhar portait

  Vikram Kochhar

  Agent

Trailers

Angry Indian Goddesses

Benieuwd naar Angry Indian Goddesses? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Angry Indian Goddesses kunt bekijken.

Angry Indian Goddesses streamen

Wil je Angry Indian Goddesses streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Angry Indian Goddesses gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Angry Indian Goddesses downloaden

movies als Angry Indian Goddesses kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Angry Indian Goddesses. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Angry Indian Goddesses. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Angry Indian Goddesses torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Angry Indian Goddesses te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Angry Indian Goddesses trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Angry Indian Goddesses je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!