Angry Indian Goddesses
%
69

Angry Indian Goddesses

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Angry Indian Goddesses

Moeite met waar je nou Angry Indian Goddesses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angry Indian Goddesses

Samenvatting

Angry Indian Goddesses is India's eerste vrouwelijke "buddy movie", een fris, realistisch portret van de vrouw in het India van vandaag. Frieda, een modereclame-fotografe op zoek naar haar eigen artistieke creativiteit, brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen voor een reisje naar Goa waar ze iets wil aankondigen: ze gaat trouwen! En zo start een soort van spontaan vrijgezellenfeest, dat een hele week zal duren. Een bewogen roller-coaster van 'girl bonding', vriendschap, break ups, make ups en fuck ups, passie, verwoesting, aarzeling, angst en zelfbewustzijn. Te midden van de lol en het gegiechel, van het harten breken en de hartenpijn, de passie en de obsessie, van de jeugd en de onschuld, komen geheimen naar boven geborreld, komen spanningen aan de bovengrond, worden hechte vriendschappen gesmeed en lopen de emoties hoog op. Al snel zal alles weer wat serieuzer worden, maar nu zijn deze dames vastberaden om de dag te plukken.

Regisseur en acteurs

 • Pan Nalin portrait

  Pan Nalin

  Director

 • Sarah-Jane Dias portait

  Sarah-Jane Dias

  Frieda Da Silva

 • Rajshri Deshpande portait

  Rajshri Deshpande

  Lakshmi

 • Sandhya Mridul portait

  Sandhya Mridul

  'Su' Suranjana

 • Amrit Maghera portait

  Amrit Maghera

  'Jo' Joanna

 • Pavleen Gujral portait

  Pavleen Gujral

  'Pammy' Pamela Jaswal

 • Tannishtha Chatterjee portait

  Tannishtha Chatterjee

  Nargis Nasreen

 • Anushka Manchanda portait

  Anushka Manchanda

  'Mad' Madhurita

 • Jeffrey Goldberg portait

  Jeffrey Goldberg

  Chris

 • Arjun Mathur portait

  Arjun Mathur

  Zain

 • Anuj Choudhry portait

  Anuj Choudhry

  The Neighbour

 • Adil Hussain portait

  Adil Hussain

  Police Superintendent

 • Vikram Kochhar portait

  Vikram Kochhar

  Agent

Trailers

Angry Indian Goddesses

Angry Indian Goddesses streamen

Angry Indian Goddesses streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Angry Indian Goddesses downloaden

Zin om Angry Indian Goddesses te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Angry Indian Goddesses te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Angry Indian Goddesses torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Angry Indian Goddesses makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Angry Indian Goddesses trailer

Wil je er zeker van zijn dat Angry Indian Goddesses jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.