Angry Indian Goddesses
%
69

Angry Indian Goddesses

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Angry Indian Goddesses

Moeite met waar je nou Angry Indian Goddesses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angry Indian Goddesses

Samenvatting

Angry Indian Goddesses is India's eerste vrouwelijke "buddy movie", een fris, realistisch portret van de vrouw in het India van vandaag. Frieda, een modereclame-fotografe op zoek naar haar eigen artistieke creativiteit, brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen voor een reisje naar Goa waar ze iets wil aankondigen: ze gaat trouwen! En zo start een soort van spontaan vrijgezellenfeest, dat een hele week zal duren. Een bewogen roller-coaster van 'girl bonding', vriendschap, break ups, make ups en fuck ups, passie, verwoesting, aarzeling, angst en zelfbewustzijn. Te midden van de lol en het gegiechel, van het harten breken en de hartenpijn, de passie en de obsessie, van de jeugd en de onschuld, komen geheimen naar boven geborreld, komen spanningen aan de bovengrond, worden hechte vriendschappen gesmeed en lopen de emoties hoog op. Al snel zal alles weer wat serieuzer worden, maar nu zijn deze dames vastberaden om de dag te plukken.

Regisseur en acteurs

 • Pan Nalin portrait

  Pan Nalin

  Director

 • Sarah-Jane Dias portait

  Sarah-Jane Dias

  Frieda Da Silva

 • Rajshri Deshpande portait

  Rajshri Deshpande

  Lakshmi

 • Sandhya Mridul portait

  Sandhya Mridul

  'Su' Suranjana

 • Amrit Maghera portait

  Amrit Maghera

  'Jo' Joanna

 • Pavleen Gujral portait

  Pavleen Gujral

  'Pammy' Pamela Jaswal

 • Tannishtha Chatterjee portait

  Tannishtha Chatterjee

  Nargis Nasreen

 • Anushka Manchanda portait

  Anushka Manchanda

  'Mad' Madhurita

 • Jeffrey Goldberg portait

  Jeffrey Goldberg

  Chris

 • Arjun Mathur portait

  Arjun Mathur

  Zain

 • Anuj Choudhry portait

  Anuj Choudhry

  The Neighbour

 • Adil Hussain portait

  Adil Hussain

  Police Superintendent

 • Vikram Kochhar portait

  Vikram Kochhar

  Agent

Trailers

Angry Indian Goddesses

Veel gehoord over Angry Indian Goddesses en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Angry Indian Goddesses heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Angry Indian Goddesses streamen

Wil je Angry Indian Goddesses, de movie met Sarah-Jane Dias, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Angry Indian Goddesses zelfs gratis kijken.

Angry Indian Goddesses downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Angry Indian Goddesses ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Angry Indian Goddesses er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Angry Indian Goddesses torrent

Op zoek naar een torrent van Angry Indian Goddesses? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Angry Indian Goddesses te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Angry Indian Goddesses trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Angry Indian Goddesses. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.