Angry Indian Goddesses
%
69

Angry Indian Goddesses

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Angry Indian Goddesses

Moeite met waar je nou Angry Indian Goddesses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angry Indian Goddesses

Samenvatting

Angry Indian Goddesses is India's eerste vrouwelijke "buddy movie", een fris, realistisch portret van de vrouw in het India van vandaag. Frieda, een modereclame-fotografe op zoek naar haar eigen artistieke creativiteit, brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen voor een reisje naar Goa waar ze iets wil aankondigen: ze gaat trouwen! En zo start een soort van spontaan vrijgezellenfeest, dat een hele week zal duren. Een bewogen roller-coaster van 'girl bonding', vriendschap, break ups, make ups en fuck ups, passie, verwoesting, aarzeling, angst en zelfbewustzijn. Te midden van de lol en het gegiechel, van het harten breken en de hartenpijn, de passie en de obsessie, van de jeugd en de onschuld, komen geheimen naar boven geborreld, komen spanningen aan de bovengrond, worden hechte vriendschappen gesmeed en lopen de emoties hoog op. Al snel zal alles weer wat serieuzer worden, maar nu zijn deze dames vastberaden om de dag te plukken.

Regisseur en acteurs

 • Pan Nalin portrait

  Pan Nalin

  Director

 • Sarah-Jane Dias portait

  Sarah-Jane Dias

  Frieda Da Silva

 • Rajshri Deshpande portait

  Rajshri Deshpande

  Lakshmi

 • Sandhya Mridul portait

  Sandhya Mridul

  'Su' Suranjana

 • Amrit Maghera portait

  Amrit Maghera

  'Jo' Joanna

 • Pavleen Gujral portait

  Pavleen Gujral

  'Pammy' Pamela Jaswal

 • Tannishtha Chatterjee portait

  Tannishtha Chatterjee

  Nargis Nasreen

 • Anushka Manchanda portait

  Anushka Manchanda

  'Mad' Madhurita

 • Jeffrey Goldberg portait

  Jeffrey Goldberg

  Chris

 • Arjun Mathur portait

  Arjun Mathur

  Zain

 • Anuj Choudhry portait

  Anuj Choudhry

  The Neighbour

 • Adil Hussain portait

  Adil Hussain

  Police Superintendent

 • Vikram Kochhar portait

  Vikram Kochhar

  Agent

Trailers

Angry Indian Goddesses

Wil je Angry Indian Goddesses kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Angry Indian Goddesses streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Angry Indian Goddesses niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Angry Indian Goddesses zelfs gratis bekijken.

Angry Indian Goddesses downloaden

Wil je Angry Indian Goddesses ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Angry Indian Goddesses overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Angry Indian Goddesses torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Angry Indian Goddesses is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Angry Indian Goddesses trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Angry Indian Goddesses de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.