Angry Indian Goddesses
%
69

Angry Indian Goddesses

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Angry Indian Goddesses

Moeite met waar je nou Angry Indian Goddesses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angry Indian Goddesses

Samenvatting

Angry Indian Goddesses is India's eerste vrouwelijke "buddy movie", een fris, realistisch portret van de vrouw in het India van vandaag. Frieda, een modereclame-fotografe op zoek naar haar eigen artistieke creativiteit, brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen voor een reisje naar Goa waar ze iets wil aankondigen: ze gaat trouwen! En zo start een soort van spontaan vrijgezellenfeest, dat een hele week zal duren. Een bewogen roller-coaster van 'girl bonding', vriendschap, break ups, make ups en fuck ups, passie, verwoesting, aarzeling, angst en zelfbewustzijn. Te midden van de lol en het gegiechel, van het harten breken en de hartenpijn, de passie en de obsessie, van de jeugd en de onschuld, komen geheimen naar boven geborreld, komen spanningen aan de bovengrond, worden hechte vriendschappen gesmeed en lopen de emoties hoog op. Al snel zal alles weer wat serieuzer worden, maar nu zijn deze dames vastberaden om de dag te plukken.

Regisseur en acteurs

 • Pan Nalin portrait

  Pan Nalin

  Director

 • Sarah-Jane Dias portait

  Sarah-Jane Dias

  Frieda Da Silva

 • Rajshri Deshpande portait

  Rajshri Deshpande

  Lakshmi

 • Sandhya Mridul portait

  Sandhya Mridul

  'Su' Suranjana

 • Amrit Maghera portait

  Amrit Maghera

  'Jo' Joanna

 • Pavleen Gujral portait

  Pavleen Gujral

  'Pammy' Pamela Jaswal

 • Tannishtha Chatterjee portait

  Tannishtha Chatterjee

  Nargis Nasreen

 • Anushka Manchanda portait

  Anushka Manchanda

  'Mad' Madhurita

 • Jeffrey Goldberg portait

  Jeffrey Goldberg

  Chris

 • Arjun Mathur portait

  Arjun Mathur

  Zain

 • Anuj Choudhry portait

  Anuj Choudhry

  The Neighbour

 • Adil Hussain portait

  Adil Hussain

  Police Superintendent

 • Vikram Kochhar portait

  Vikram Kochhar

  Agent

Trailers

Angry Indian Goddesses

Op zoek naar Angry Indian Goddesses? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Angry Indian Goddesses streamen

Het streamen van movies als Angry Indian Goddesses heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Angry Indian Goddesses waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Angry Indian Goddesses dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Angry Indian Goddesses downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Angry Indian Goddesses te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Angry Indian Goddesses torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Angry Indian Goddesses trailer

Weet je nog niet zeker of Angry Indian Goddesses jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.