Animals
%
62

Animals

Nu kijken

Kijk Animals

Moeite met waar je nou Animals moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Animals

Samenvatting

Pol lijkt een doorsnee 17-jarige; hij zit op de middelbare school en hij woont samen met zijn broer bij zijn moeder. Maar Pol heeft een geheime vriend; Deerhoof, een teddybeer die Engels spreekt. Hij voelt zich zielsgelukkig wanneer hij bij hem is. Het leven gaat zijn gangetje, totdat hij een nieuwe klasgenoot krijgt genaamd Ikari. Deze raadselachtige Ikari lijkt een duister geheim te verbergen. Pol raakt door hem gefascineerd en voelt zich aangetrokken tot zijn duistere kant. Na een onopgeloste moord en een serie vreemde gebeurtenissen transformeert zijn saaie leventje in een fantastisch avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Marçal Forés portait

  Marçal Forés

  Director

 • Martin Freeman portait

  Martin Freeman

  Albert

 • Augustus Prew portait

  Augustus Prew

  Ikari

 • Dimitri Leonidas portait

  Dimitri Leonidas

  Mark

 • Javier Beltrán portait

  Javier Beltrán

  Llorenç

 • Alba Ribas portait

  Alba Ribas

  Laura

 • Oriol Pla portait

  Oriol Pla

  Pol

 • Roser Tapias portrait

  Roser Tapias

  Laia

 • Katia Klein portrait

  Katia Klein

  Silvia

Animals

Zin om Animals lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Animals te bekijken voor je op een rijtje.

Animals downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Animals downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Animals. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Animals er ook in SD heel goed uit.

Animals streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Animals net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Animals hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Animals helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Animals torrent

Denk je dat je om Animals te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Animals trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Animals de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.