Tiere
%
55

Tiere

Kijk Tiere

Moeite met waar je nou Tiere moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 05-07-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Nick and Anna are off to Switzerland for six months. Nick wants to collect recipes of local cuisine, and Anna finally hopes to write a new book. The time away might be good for their relationship too, for Anna knows about Nick’s affair with their neighbour Andrea, who threw herself out the window. Mischa will be taking care of the fish and the philodendron in their Viennese apartment while they’re gone. On the drive to Switzerland, they collide with a sheep.

Regisseur en acteurs

 • Greg Zglinski portrait

  Greg Zglinski

  Director

 • Birgit Minichmayr portait

  Birgit Minichmayr

  Anna

 • Philipp Hochmair portait

  Philipp Hochmair

  Nick

 • Mona Petri portait

  Mona Petri

  Mischa / Andrea / Eisverkäuferin

 • Mehdi Nebbou portait

  Mehdi Nebbou

  Tarek

 • Michael Ostrowski portait

  Michael Ostrowski

  Harald

 • Philip Lenkowsky portait

  Philip Lenkowsky

  Barman

Tiere

Zin om Tiere lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Tiere te bekijken voor je op een rijtje.

Tiere downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Tiere downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Tiere. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Tiere er ook in SD heel goed uit.

Tiere streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Tiere net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Tiere hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Tiere helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Tiere torrent

Denk je dat je om Tiere te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Tiere trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Tiere de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.