Animals United
%
49

Animals United

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Animals United

Moeite met waar je nou Animals United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Animals United

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

When their water disappears, a group of animals in the African savannah sets out on an incredible journey to find a new source.

Regisseur en acteurs

 • Reinhard Klooss portrait

  Reinhard Klooss

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Christoph Maria Herbst portait

  Christoph Maria Herbst

  Charles

 • Ralf Schmitz portait

  Ralf Schmitz

  Erdmännchen

 • Thomas Fritsch portait

  Thomas Fritsch

  Löwe

 • Bastian Pastewka portait

  Bastian Pastewka

  Elefant

 • Oliver Kalkofe portait

  Oliver Kalkofe

  Hotelmanager

 • Nana Spier portrait

  Nana Spier

  Billys Frau

 • Constantin von Jascheroff portait

  Constantin von Jascheroff

  Erdmännchen 1

Trailers

Animals United

Wil je Animals United kijken? De movie van Reinhard Klooss uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Animals United op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Animals United met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Animals United downloaden

Het downloaden van Animals United is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Animals United ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Animals United streamen

Het streamen van Animals United heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Animals United online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Animals United kijkt. Ideaal!

Animals United torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Animals United. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Animals United trailer

Bekijk eerst even de trailer van Animals United voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.