Animals United
%
49

Animals United

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Animals United

Moeite met waar je nou Animals United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Animals United

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De dieren in de Afrikaanse savanne vragen zich al een tijdje af waar het water gebleven is. Het had al lang moeten komen, door een kloof vanuit de verre bergen. De dorst wordt steeds groter, de zorgen ook, gezien het feit dat de laatste plas water verdedigd wordt door felle buffels en kwade neushoorns. Het dappere kleine stokstaartje Billy en de vredelievende leeuw Socrates, trekken erop uit om water te zoeken. Daarbij ontmoeten ze ook de Gallische haan Charles, die een ijsbeer, een kangoeroe, een Tasmaanse Duivel en twee Galapagos schildpadden, allen naar Afrika leidde. Ze moesten vanuit hun geboorteplaatsen vluchten naar Afrika en hopen om in de Okavango-Delta een beter leven te leiden. Maar helaas hebben de mensen zelfs dit laatste stukje paradijs niet gespaard. De hotelier Smith heeft beslist om een enorme dam te bouwen en het opgespaarde water te gebruiken voor zijn luxehotel... Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Marc Nochem, Peter Bolhuis, Dirk Cohen en Paul Disbergen. © CONSTANTIN FILM PRODUKTION GMBH WHITE PICTURES GMBH ALL RIGHT RESERVED.

Regisseur en acteurs

 • Reinhard Klooss portrait

  Reinhard Klooss

  Director

 • Holger Tappe portrait

  Holger Tappe

  Director

 • Christoph Maria Herbst portait

  Christoph Maria Herbst

  Charles

 • Ralf Schmitz portait

  Ralf Schmitz

  Erdmännchen

 • Thomas Fritsch portait

  Thomas Fritsch

  Löwe

 • Bastian Pastewka portait

  Bastian Pastewka

  Elefant

 • Oliver Kalkofe portait

  Oliver Kalkofe

  Hotelmanager

 • Nana Spier portrait

  Nana Spier

  Billys Frau

 • Constantin von Jascheroff portait

  Constantin von Jascheroff

  Erdmännchen 1

Trailers

Animals United

Zin om Animals United lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Animals United te bekijken voor je op een rijtje.

Animals United downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Animals United downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Animals United. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Animals United er ook in SD heel goed uit.

Animals United streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Animals United net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Animals United hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Animals United helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Animals United torrent

Denk je dat je om Animals United te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Animals United trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Animals United de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.