Anita Ho
%
62

Anita Ho

Kijk Anita Ho

Moeite met waar je nou Anita Ho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the vein of MEET THE PARENTS and GUESS WHO'S COMING TO DINNER, ANITA HO follows down-on-his-luck Harry Ho, who finally decides to propose to his girlfriend, Anita, on her 30th birthday. But when Anita decides to spend her birthday in Las Vegas with her entire family - who has never met Harry - the fireworks begin! Unbeknownst to the young couple, Anita's traditional Chinese parents have a nice Chinese doctor in mind for Anita, and they don't approve of Harry, an unpaid Korean writer.

Anita Ho

Wil je Anita Ho kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anita Ho streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anita Ho niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anita Ho zelfs gratis bekijken.

Anita Ho downloaden

Wil je Anita Ho ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anita Ho overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anita Ho torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anita Ho is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anita Ho trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anita Ho de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.