Anita
%
72

Anita

Kijk Anita

Moeite met waar je nou Anita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anita is the story of a young woman with Down syndrome (Alejandra Manzo) who lives a happy, routine life in Buenos Aires, being meticulously cared for by her mother Dora (Academy Award nominee Norma Aleandro). One tragic morning in 1994, everything changes when Anita is left alone, confused and helpless after the nearby Argentine Israelite Mutual Association is bombed (the deadliest bombing in Argentina's history). As Anita wanders through the city, she learns not only to care for herself, but touches the lives of those around her, from an alcoholic to a family of Asian immigrants.

Anita

Wil je Anita kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anita streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anita niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anita zelfs gratis bekijken.

Anita downloaden

Wil je Anita ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anita overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anita torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anita is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anita trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anita de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.