Ankhon Dekhi
%
81

Ankhon Dekhi

Nu kijken

Kijk Ankhon Dekhi

Moeite met waar je nou Ankhon Dekhi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ankhon Dekhi

Samenvatting

After a dramatic incident, Raje Bauji, a man in his late fifties, decides that he will only believe what he sees with his eyes.

Regisseur en acteurs

 • Rajat Kapoor portait

  Rajat Kapoor

  Director

 • Rajat Kapoor portait

  Rajat Kapoor

  Actor

 • Sanjay Mishra portait

  Sanjay Mishra

  Actor

 • Seema Pahwa portait

  Seema Pahwa

  Actor

 • Maya Sarao portrait

  Maya Sarao

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Ankhon Dekhi

Ankhon Dekhi streamen

Ankhon Dekhi streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ankhon Dekhi downloaden

Zin om Ankhon Dekhi te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ankhon Dekhi te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ankhon Dekhi torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ankhon Dekhi makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ankhon Dekhi trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ankhon Dekhi jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.