Ann and Eve
%
57

Ann and Eve

Kijk Ann and Eve

Moeite met waar je nou Ann and Eve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The story concerns the Yugoslavian holiday of two toothsome Swedish girls. One of the girls, played by Maria Liljedahl, is (metaphorically speaking) a world-champion in the promiscuity sweepstakes, bedding men (and women) in great profusion. Somehow, the movie also manages to be about film reviewers and film directors. Variety) commented '...the film's inherently good visual and physical qualities are themselves dissipated in [the director's] cynicism, ennui, and involuted intellectual mirror tricks.'

Regisseur en acteurs

 • Arne Mattsson portait

  Arne Mattsson

  Director

 • Gio Petré portait

  Gio Petré

  Ann

 • Francisco Rabal portait

  Francisco Rabal

  Francesco

 • Marie Liljedahl portait

  Marie Liljedahl

  Eve

 • Heinz Hopf portait

  Heinz Hopf

  Walter

 • Erik Hell portait

  Erik Hell

  Wilhelm Braun

 • Agneta Prytz portait

  Agneta Prytz

  Sales woman

 • Iwar Wiklander portait

  Iwar Wiklander

  Per

 • Birger Malmsten portait

  Birger Malmsten

  Amos Mathews

 • Tord Peterson portait

  Tord Peterson

  Priest

Ann and Eve

Wil je Ann and Eve kijken? De movie van Arne Mattsson uit 1970 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ann and Eve op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ann and Eve met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ann and Eve downloaden

Het downloaden van Ann and Eve is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ann and Eve ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ann and Eve streamen

Het streamen van Ann and Eve heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ann and Eve online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ann and Eve kijkt. Ideaal!

Ann and Eve torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ann and Eve. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ann and Eve trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ann and Eve voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.