Anna
Bekijk de trailer

Kijk Anna

Moeite met waar je nou Anna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna

Bekijk nog 75 bronnen

Weten in welke bioscopen Anna draait?

Samenvatting

Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Regisseur en acteurs

 • Luc Besson portait

  Luc Besson

  Director

 • Sasha Luss portait

  Sasha Luss

  Anna

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  Alex Tchenkov

 • Helen Mirren portait

  Helen Mirren

  Olga

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Lenny Miller

 • Alexander Petrov portait

  Alexander Petrov

  Piotr

 • Lera Abova portrait

  Lera Abova

  Maud

 • Nikita Pavlenko portait

  Nikita Pavlenko

  Vlad

 • Anna Krippa portrait

  Anna Krippa

  Nika

Trailers

Anna

Benieuwd naar Anna? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Anna draait.

Anna in de bioscoop

Anna draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Anna.

Anna streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Anna te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Anna een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Anna zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Anna torrent

Op zoek naar een torrent van Anna? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Anna zonder zorgen.

Anna downloaden

Als Anna binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Anna trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Anna de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.