Anna

Anna

Bekijk de trailer

Kijk Anna

Moeite met waar je nou Anna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 12-09-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Regisseur en acteurs

 • Luc Besson portait

  Luc Besson

  Director

 • Sasha Luss portait

  Sasha Luss

  Anna

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  Alex Tchenkov

 • Helen Mirren portait

  Helen Mirren

  Olga

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Lenny Miller

 • Alexander Petrov portait

  Alexander Petrov

  Piotr

 • Lera Abova portrait

  Lera Abova

  Maud

 • Nikita Pavlenko portait

  Nikita Pavlenko

  Vlad

 • Anna Krippa portrait

  Anna Krippa

  Nika

Trailers

Anna

Anna streamen

Anna streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Anna downloaden

Zin om Anna te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Anna te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Anna torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Anna makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Anna trailer

Wil je er zeker van zijn dat Anna jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.