Anna

Anna

Bekijk de trailer

Kijk Anna

Moeite met waar je nou Anna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 12-09-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Onder de opvallende schoonheid van Anna Poliatova schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Regisseur en acteurs

 • Luc Besson portait

  Luc Besson

  Director

 • Sasha Luss portait

  Sasha Luss

  Anna

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  Alex Tchenkov

 • Helen Mirren portait

  Helen Mirren

  Olga

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Lenny Miller

 • Alexander Petrov portait

  Alexander Petrov

  Piotr

 • Lera Abova portrait

  Lera Abova

  Maud

 • Nikita Pavlenko portait

  Nikita Pavlenko

  Vlad

 • Anna Krippa portrait

  Anna Krippa

  Nika

Trailers

Anna

Wil je Anna kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anna streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anna niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anna zelfs gratis bekijken.

Anna downloaden

Wil je Anna ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anna overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anna torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anna is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anna trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anna de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.