Anna and the Apocalypse

Anna and the Apocalypse

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anna and the Apocalypse

Moeite met waar je nou Anna and the Apocalypse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna and the Apocalypse

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De film gaat over een zombie-invasie die het kerstfeest van het slaperige stadje Little Haven bedreigt. Anna en haar vrienden van de middelbare school worden gedwongen om te vechten, hakken en zingen tussen hordes zombies in. Al snel komen ze erachter dat het leven van een tiener even ingewikkeld is als overleven als een tiener, zelfs wanneer de wereld ten onder lijkt te gaan.

Regisseur en acteurs

 • John McPhail portrait

  John McPhail

  Director

 • Ella Hunt portait

  Ella Hunt

  Anna

 • Sarah Swire portait

  Sarah Swire

  Steph

 • Malcolm Cumming portrait

  Malcolm Cumming

  Dave

 • Malcolm Cumming portrait

  Malcolm Cumming

  John

 • Christopher Leveaux portrait

  Christopher Leveaux

  Chris

 • Paul Kaye portait

  Paul Kaye

  Savage

 • Ben Wiggins portrait

  Ben Wiggins

  Nick

 • Mark Benton portait

  Mark Benton

  Trevor

Trailers

Anna and the Apocalypse

Veel gehoord over Anna and the Apocalypse en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Anna and the Apocalypse heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Anna and the Apocalypse streamen

Wil je Anna and the Apocalypse, de movie met Ella Hunt, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Anna and the Apocalypse zelfs gratis kijken.

Anna and the Apocalypse downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Anna and the Apocalypse ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Anna and the Apocalypse er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Anna and the Apocalypse torrent

Op zoek naar een torrent van Anna and the Apocalypse? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Anna and the Apocalypse te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Anna and the Apocalypse trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Anna and the Apocalypse. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.