Anna and the Apocalypse

Anna and the Apocalypse

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anna and the Apocalypse

Moeite met waar je nou Anna and the Apocalypse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna and the Apocalypse

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De film gaat over een zombie-invasie die het kerstfeest van het slaperige stadje Little Haven bedreigt. Anna en haar vrienden van de middelbare school worden gedwongen om te vechten, hakken en zingen tussen hordes zombies in. Al snel komen ze erachter dat het leven van een tiener even ingewikkeld is als overleven als een tiener, zelfs wanneer de wereld ten onder lijkt te gaan.

Regisseur en acteurs

 • John McPhail portrait

  John McPhail

  Director

 • Ella Hunt portait

  Ella Hunt

  Anna

 • Sarah Swire portait

  Sarah Swire

  Steph

 • Malcolm Cumming portrait

  Malcolm Cumming

  Dave

 • Malcolm Cumming portrait

  Malcolm Cumming

  John

 • Christopher Leveaux portrait

  Christopher Leveaux

  Chris

 • Paul Kaye portait

  Paul Kaye

  Savage

 • Ben Wiggins portrait

  Ben Wiggins

  Nick

 • Mark Benton portait

  Mark Benton

  Trevor

Trailers

Anna and the Apocalypse

Anna and the Apocalypse streamen

Anna and the Apocalypse streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Anna and the Apocalypse downloaden

Zin om Anna and the Apocalypse te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Anna and the Apocalypse te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Anna and the Apocalypse torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Anna and the Apocalypse makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Anna and the Apocalypse trailer

Wil je er zeker van zijn dat Anna and the Apocalypse jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.