Anna & Anna
%
50

Anna & Anna

Kijk Anna & Anna

Moeite met waar je nou Anna & Anna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anna & Anna is a movie about a Singaporean arts saleswoman / alpha female and her subdued doppelganger. Anna One (the arts saleswoman) is very successful in her job, and gets posted to Shanghai, where she used to live before. There, by a coincidence, she finds another woman who not only like her but IS her - Anna Two. This Anna has finished her studies, become a painter, and stayed with Oulang, a depressed musician - the life as Anna One's could have been, had she made another decision at one point of her life.

Anna & Anna

Wil je Anna & Anna kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anna & Anna op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anna & Anna met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anna & Anna downloaden

Het downloaden van Anna & Anna is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anna & Anna ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anna & Anna streamen

Het streamen van Anna & Anna heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anna & Anna online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anna & Anna kijkt. Ideaal!

Anna & Anna torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anna & Anna. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anna & Anna trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anna & Anna voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.