Anna Christie
%
69

Anna Christie

Nu kijken

Kijk Anna Christie

Moeite met waar je nou Anna Christie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna Christie

Samenvatting

Old sailor Chris Christofferson eagerly awaits the arrival of his grown daughter Anna, whom he sent at five years old to live with relatives in Minnesota. He has not seen her since, but believes her to be a decent and respectably employed young woman. When Anna arrives, however, it is clear that she has lived a hard life in the dregs of society, and that much of spirit has been extinguished. She falls in love with a young sailor rescued at sea by her father, but dreads to reveal to him the truth of her past. Both father and young man are deluded about her background, yet Anna cannot quite bring herself to allow them to remain deluded.

Regisseur en acteurs

 • Clarence Brown portait

  Clarence Brown

  Director

 • Greta Garbo portait

  Greta Garbo

  Anna Christie

 • Charles Bickford portait

  Charles Bickford

  Matt Burke

 • George F. Marion portait

  George F. Marion

  Chris Christofferson

 • Marie Dressler portait

  Marie Dressler

  Marthy Owens

 • James T. Mack portrait

  James T. Mack

  Johnny, le harpiste

 • Lee Phelps portait

  Lee Phelps

  Larry

Anna Christie

Zin om Anna Christie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anna Christie te bekijken voor je op een rijtje.

Anna Christie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anna Christie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anna Christie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anna Christie er ook in SD heel goed uit.

Anna Christie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anna Christie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anna Christie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anna Christie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anna Christie torrent

Denk je dat je om Anna Christie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anna Christie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anna Christie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.