Anna Karenina
%
71

Anna Karenina

Nu kijken

Kijk Anna Karenina

Moeite met waar je nou Anna Karenina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna Karenina

Samenvatting

Screen legend Greta Garbo ("Ninotchka," "Grand Hotel") and Oscar-winner Fredric March ("The Best Years of Our Lives") star in this adaptation of Tolstoy's classic tale of a woman who deserts her family for an illicit love. Co-starring child star Freddie Bartholomew ("David Copperfield"), Oscar-nominee Basil Rathbone ("Romeo and Juliet") and Maureen O'Sullivan ("Tarzan and his Mate"). Film critic Leonard Maltin awards it four stars.

Regisseur en acteurs

 • Clarence Brown portait

  Clarence Brown

  Director

 • Greta Garbo portait

  Greta Garbo

  Anna Karenina

 • Fredric March portait

  Fredric March

  Count Vronsky

 • Freddie Bartholomew portait

  Freddie Bartholomew

  Sergei

 • Maureen O'Sullivan portait

  Maureen O'Sullivan

  Kitty

 • May Robson portait

  May Robson

  Countess Vronsky

 • Basil Rathbone portait

  Basil Rathbone

  Karenin

 • Reginald Owen portait

  Reginald Owen

  Stiva

 • Phoebe Foster portrait

  Phoebe Foster

  Dolly

 • Reginald Denny portait

  Reginald Denny

  Yashvin

Anna Karenina

Veel gehoord over Anna Karenina en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Anna Karenina heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Anna Karenina streamen

Wil je Anna Karenina, de movie met Greta Garbo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Anna Karenina zelfs gratis kijken.

Anna Karenina downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Anna Karenina ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Anna Karenina er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Anna Karenina torrent

Op zoek naar een torrent van Anna Karenina? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Anna Karenina te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Anna Karenina trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Anna Karenina. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.