Anna Karenina
%
71

Anna Karenina

Nu kijken

Kijk Anna Karenina

Moeite met waar je nou Anna Karenina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna Karenina

Samenvatting

Screen legend Greta Garbo ("Ninotchka," "Grand Hotel") and Oscar-winner Fredric March ("The Best Years of Our Lives") star in this adaptation of Tolstoy's classic tale of a woman who deserts her family for an illicit love. Co-starring child star Freddie Bartholomew ("David Copperfield"), Oscar-nominee Basil Rathbone ("Romeo and Juliet") and Maureen O'Sullivan ("Tarzan and his Mate"). Film critic Leonard Maltin awards it four stars.

Regisseur en acteurs

 • Clarence Brown portait

  Clarence Brown

  Director

 • Greta Garbo portait

  Greta Garbo

  Anna Karenina

 • Fredric March portait

  Fredric March

  Count Vronsky

 • Freddie Bartholomew portait

  Freddie Bartholomew

  Sergei

 • Maureen O'Sullivan portait

  Maureen O'Sullivan

  Kitty

 • May Robson portait

  May Robson

  Countess Vronsky

 • Basil Rathbone portait

  Basil Rathbone

  Karenin

 • Reginald Owen portait

  Reginald Owen

  Stiva

 • Phoebe Foster portrait

  Phoebe Foster

  Dolly

 • Reginald Denny portait

  Reginald Denny

  Yashvin

Anna Karenina

Zin om Anna Karenina lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anna Karenina te bekijken voor je op een rijtje.

Anna Karenina downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anna Karenina downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anna Karenina. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anna Karenina er ook in SD heel goed uit.

Anna Karenina streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anna Karenina net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anna Karenina hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anna Karenina helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anna Karenina torrent

Denk je dat je om Anna Karenina te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anna Karenina trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anna Karenina de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.