Anna Karenina
%
85

Anna Karenina

Nu kijken

Kijk Anna Karenina

Moeite met waar je nou Anna Karenina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna Karenina

Samenvatting

De getrouwde Anna Karenina wordt hopeloos verliefd op de jonge graaf Vronski. Zij verlaat haar man en zon om met hem samen te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Christian Duguay portait

  Christian Duguay

  Director

 • Vittoria Puccini portait

  Vittoria Puccini

  Anna Karenina

 • Santiago Cabrera portait

  Santiago Cabrera

  Aleksej Vronskij

 • Benjamin Sadler portait

  Benjamin Sadler

  Aleksej Karenin

 • Lou de Laâge portait

  Lou de Laâge

  Kitty Scerbàtskaja

 • Max von Thun portait

  Max von Thun

  Konstantin Levin

 • Carlotta Natoli portait

  Carlotta Natoli

  Dolly Scerbàtskaja

 • Pietro Sermonti portait

  Pietro Sermonti

  Stiva

 • Ángela Molina portait

  Ángela Molina

  Gräfin Wronskaja

 • Léa Bosco portait

  Léa Bosco

  Princess Betsy

Anna Karenina

Wil je Anna Karenina kijken? De movie van Christian Duguay uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anna Karenina op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anna Karenina met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anna Karenina downloaden

Het downloaden van Anna Karenina is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anna Karenina ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anna Karenina streamen

Het streamen van Anna Karenina heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anna Karenina online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anna Karenina kijkt. Ideaal!

Anna Karenina torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anna Karenina. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anna Karenina trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anna Karenina voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.