Annabelle: Creation
%
74

Annabelle: Creation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle: Creation

Moeite met waar je nou Annabelle: Creation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle: Creation

Samenvatting

Ze is terug! New Line Cinema en regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films. Annabelle 2 vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Regisseur en acteurs

 • David F. Sandberg portrait

  David F. Sandberg

  Director

 • Stephanie Sigman portait

  Stephanie Sigman

  Sister Charlotte

 • Alicia Vela-Bailey portait

  Alicia Vela-Bailey

  Evil Mrs Mullins

 • Miranda Otto portait

  Miranda Otto

  Actor

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Samuel Mullins

 • Adam Bartley portait

  Adam Bartley

  Officer Fuller

 • Philippa Coulthard portait

  Philippa Coulthard

  Nancy

 • Mark Bramhall portait

  Mark Bramhall

  Father Massey

 • Lulu Wilson portait

  Lulu Wilson

  Actor

Trailers

Annabelle: Creation

Wil je Annabelle: Creation kijken? De movie van David F. Sandberg uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Annabelle: Creation op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Annabelle: Creation met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Annabelle: Creation downloaden

Het downloaden van Annabelle: Creation is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Annabelle: Creation ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Annabelle: Creation streamen

Het streamen van Annabelle: Creation heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Annabelle: Creation online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Annabelle: Creation kijkt. Ideaal!

Annabelle: Creation torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Annabelle: Creation. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Annabelle: Creation trailer

Bekijk eerst even de trailer van Annabelle: Creation voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.