Annabelle: Creation
%
74

Annabelle: Creation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle: Creation

Moeite met waar je nou Annabelle: Creation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle: Creation

Samenvatting

Ze is terug! New Line Cinema en regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films. Annabelle 2 vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Regisseur en acteurs

 • David F. Sandberg portrait

  David F. Sandberg

  Director

 • Stephanie Sigman portait

  Stephanie Sigman

  Sister Charlotte

 • Alicia Vela-Bailey portait

  Alicia Vela-Bailey

  Evil Mrs Mullins

 • Miranda Otto portait

  Miranda Otto

  Actor

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Samuel Mullins

 • Adam Bartley portait

  Adam Bartley

  Officer Fuller

 • Philippa Coulthard portait

  Philippa Coulthard

  Nancy

 • Mark Bramhall portait

  Mark Bramhall

  Father Massey

 • Lulu Wilson portait

  Lulu Wilson

  Actor

Trailers

Annabelle: Creation

Annabelle: Creation streamen

Annabelle: Creation streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Annabelle: Creation downloaden

Zin om Annabelle: Creation te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Annabelle: Creation te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Annabelle: Creation torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Annabelle: Creation makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Annabelle: Creation trailer

Wil je er zeker van zijn dat Annabelle: Creation jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.