Annabelle: Creation
%
74

Annabelle: Creation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle: Creation

Moeite met waar je nou Annabelle: Creation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle: Creation

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

She's back! In "Annabelle: Creation", several years after the tragic death of their little girl, a dollmaker and his wife welcome a nun and several girls from a shuttered orphanage into their home, soon becoming the target of the dollmaker's possessed creation, Annabelle.

Regisseur en acteurs

 • David F. Sandberg portrait

  David F. Sandberg

  Director

 • Stephanie Sigman portait

  Stephanie Sigman

  Sister Charlotte

 • Alicia Vela-Bailey portait

  Alicia Vela-Bailey

  Evil Mrs Mullins

 • Miranda Otto portait

  Miranda Otto

  Actor

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Samuel Mullins

 • Adam Bartley portait

  Adam Bartley

  Officer Fuller

 • Philippa Coulthard portait

  Philippa Coulthard

  Nancy

 • Mark Bramhall portait

  Mark Bramhall

  Father Massey

 • Lulu Wilson portait

  Lulu Wilson

  Actor

Trailers

Annabelle: Creation

Benieuwd naar Annabelle: Creation? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Annabelle: Creation kunt bekijken.

Annabelle: Creation streamen

Wil je Annabelle: Creation streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Annabelle: Creation gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Annabelle: Creation downloaden

movies als Annabelle: Creation kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Annabelle: Creation. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Annabelle: Creation. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Annabelle: Creation torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Annabelle: Creation te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Annabelle: Creation trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Annabelle: Creation je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!