Annabelle: Creation
%
74

Annabelle: Creation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle: Creation

Moeite met waar je nou Annabelle: Creation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle: Creation

Samenvatting

Ze is terug! New Line Cinema en regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films. Annabelle 2 vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Regisseur en acteurs

 • David F. Sandberg portrait

  David F. Sandberg

  Director

 • Stephanie Sigman portait

  Stephanie Sigman

  Sister Charlotte

 • Alicia Vela-Bailey portait

  Alicia Vela-Bailey

  Evil Mrs Mullins

 • Miranda Otto portait

  Miranda Otto

  Actor

 • Anthony LaPaglia portait

  Anthony LaPaglia

  Samuel Mullins

 • Adam Bartley portait

  Adam Bartley

  Officer Fuller

 • Philippa Coulthard portait

  Philippa Coulthard

  Nancy

 • Mark Bramhall portait

  Mark Bramhall

  Father Massey

 • Lulu Wilson portait

  Lulu Wilson

  Actor

Trailers

Annabelle: Creation

Op zoek naar Annabelle: Creation? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Annabelle: Creation streamen

Het streamen van movies als Annabelle: Creation heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Annabelle: Creation waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Annabelle: Creation dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Annabelle: Creation downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Annabelle: Creation te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Annabelle: Creation torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Annabelle: Creation trailer

Weet je nog niet zeker of Annabelle: Creation jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.