Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle Comes Home

Moeite met waar je nou Annabelle Comes Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle Comes Home

Bekijk nog 84 bronnen

Weten in welke bioscopen Annabelle Comes Home draait?

Samenvatting

Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit - de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Regisseur en acteurs

 • Gary Dauberman portait

  Gary Dauberman

  Director

 • Mckenna Grace portait

  Mckenna Grace

  Judy Warren

 • Madison Iseman portait

  Madison Iseman

  Actor

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Ed Warren

 • Vera Farmiga portait

  Vera Farmiga

  Lorraine Warren

 • Emily Brobst portait

  Emily Brobst

  Rory

 • Stephen Blackehart portait

  Stephen Blackehart

  Actor

 • Katie Sarife portait

  Katie Sarife

  Actor

 • Steve Coulter portait

  Steve Coulter

  Father Gordon

 • Rxchie portrait

  Rxchie

  Truck Driver

 • Paul Dean portrait

  Paul Dean

  Mr. Palmeri

 • Eddie J. Fernandez portait

  Eddie J. Fernandez

  Truck Driver

 • Joanna Bartling portait

  Joanna Bartling

  Flashback Bride

 • Michael Cimino portait

  Michael Cimino

  Bob Palmeri

 • Kenzie Caplan portait

  Kenzie Caplan

  Debbie

 • Sara Raftery portait

  Sara Raftery

  Coin Corpse

 • Sade Katarina portrait

  Sade Katarina

  Nurse 2

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Annabelle Comes Home

Benieuwd naar Annabelle Comes Home? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Annabelle Comes Home draait.

Annabelle Comes Home in de bioscoop

Annabelle Comes Home draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Annabelle Comes Home.

Annabelle Comes Home streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Annabelle Comes Home te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Annabelle Comes Home een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Annabelle Comes Home zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Annabelle Comes Home torrent

Op zoek naar een torrent van Annabelle Comes Home? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Annabelle Comes Home zonder zorgen.

Annabelle Comes Home downloaden

Als Annabelle Comes Home binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Annabelle Comes Home trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Annabelle Comes Home de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.