Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

Bekijk de trailer

Kijk Annabelle Comes Home

Moeite met waar je nou Annabelle Comes Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 27-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden. Gary Dauberman, scenarioschrijver van de Annabelle-films, IT en The Nun, maakt met deze film zijn regiedebuut. De film word geproduceerd door Peter Safran (Aquaman), die alle films binnen The Conjuring-franchise heeft geproduceerd. Ook James Wan (Aquaman) het brein achter het The Conjuring Universe, heeft meegewerkt aan deze productie. In de film spelen McKenna Grace (TV-serie The Haunting of Hill House, Gifted, Captain Marvel) als Judy, Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle, Goosebumps 2: Haunted Halloween) als haar oppas, Mary Ellen; en Katie Sarife (TV-serie Youth and Consequences en Supernatural) als de vervloekte vriend Daniela. Patrick Wilson (Aquaman, The Conjuring en de Insidious- films) en Vera Farmiga ( The Conjuring films, de verwachte Godzilla: King of the Monsters) kruipen opnieuw in de huid van de Warrens. Dauberman regisseerde de film vanuit een scenario dat hij schreef gebaseerd op het verhaal van Dauberman & Wan. Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Michelle Morrissey en Judson Scott zijn uitvoerend producent. Het team achter de schermen van Dauberman bestond uit ‘director of photography‘Michael Burgess (The Curse of La Llorona), productie ontwerper Jennifer Spence (Annabelle:Creation, The Nun), editor Kirk Morri (Aquaman), kostuumontwerper Leah Butler (Annabelle:Creation) en muziek door Joseph Bishara (The Conjuring- films). New Line Cinema presenteert, een Atomic Monster / Peter Safran Productie, Annabelle Comes Home.

Regisseur en acteurs

 • Gary Dauberman portait

  Gary Dauberman

  Director

 • Mckenna Grace portait

  Mckenna Grace

  Judy Warren

 • Madison Iseman portait

  Madison Iseman

  Actor

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Ed Warren

 • Vera Farmiga portait

  Vera Farmiga

  Lorraine Warren

 • Emily Brobst portait

  Emily Brobst

  Rory

 • Stephen Blackehart portait

  Stephen Blackehart

  Actor

 • Katie Sarife portait

  Katie Sarife

  Actor

 • Steve Coulter portait

  Steve Coulter

  Father Gordon

 • Rxchie portrait

  Rxchie

  Truck Driver

 • Paul Dean portrait

  Paul Dean

  Mr. Palmeri

 • Eddie J. Fernandez portait

  Eddie J. Fernandez

  Truck Driver

 • Joanna Bartling portait

  Joanna Bartling

  Flashback Bride

 • Michael Cimino portait

  Michael Cimino

  Bob Palmeri

 • Kenzie Caplan portait

  Kenzie Caplan

  Debbie

 • Sara Raftery portait

  Sara Raftery

  Coin Corpse

 • Sade Katarina portrait

  Sade Katarina

  Nurse 2

Trailers

Annabelle Comes Home

Op zoek naar Annabelle Comes Home? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Annabelle Comes Home streamen

Het streamen van movies als Annabelle Comes Home heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Annabelle Comes Home waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Annabelle Comes Home dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Annabelle Comes Home downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Annabelle Comes Home te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Annabelle Comes Home torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Annabelle Comes Home trailer

Weet je nog niet zeker of Annabelle Comes Home jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.