Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
%
55

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Moeite met waar je nou Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Samenvatting

While vacationing on picturesque Nantucket, a crafty teenage mystery writer contends with two thieves as she tries to solve a ghostly conundrum.

Regisseur en acteurs

 • Paul Serafini portrait

  Paul Serafini

  Director

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Annabelle Hooper

 • Robert Capron portait

  Robert Capron

  Jake McFeeley

 • Rachel Resheff portait

  Rachel Resheff

  Maddi McFeeley

 • Mavrick Moreno portrait

  Mavrick Moreno

  Billy Caufield

 • Juliana Harkavy portait

  Juliana Harkavy

  Lillian Caulfield

 • Gary Weeks portait

  Gary Weeks

  Burt Hooper

 • Whitney Goin portait

  Whitney Goin

  Meredith Hooper

Trailers

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket streamen

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket downloaden

Zin om Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket trailer

Wil je er zeker van zijn dat Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.