Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
%
55

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Moeite met waar je nou Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Samenvatting

While vacationing on picturesque Nantucket, a crafty teenage mystery writer contends with two thieves as she tries to solve a ghostly conundrum.

Regisseur en acteurs

 • Paul Serafini portrait

  Paul Serafini

  Director

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Annabelle Hooper

 • Robert Capron portait

  Robert Capron

  Jake McFeeley

 • Rachel Resheff portait

  Rachel Resheff

  Maddi McFeeley

 • Mavrick Moreno portrait

  Mavrick Moreno

  Billy Caufield

 • Juliana Harkavy portait

  Juliana Harkavy

  Lillian Caulfield

 • Gary Weeks portait

  Gary Weeks

  Burt Hooper

 • Whitney Goin portait

  Whitney Goin

  Meredith Hooper

Trailers

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Wil je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket kijken? De movie van Paul Serafini uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket downloaden

Het downloaden van Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket streamen

Het streamen van Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket kijkt. Ideaal!

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket trailer

Bekijk eerst even de trailer van Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.