Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
%
55

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Moeite met waar je nou Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Samenvatting

While vacationing on picturesque Nantucket, a crafty teenage mystery writer contends with two thieves as she tries to solve a ghostly conundrum.

Regisseur en acteurs

 • Paul Serafini portrait

  Paul Serafini

  Director

 • Bailee Madison portait

  Bailee Madison

  Annabelle Hooper

 • Robert Capron portait

  Robert Capron

  Jake McFeeley

 • Rachel Resheff portait

  Rachel Resheff

  Maddi McFeeley

 • Mavrick Moreno portrait

  Mavrick Moreno

  Billy Caufield

 • Juliana Harkavy portait

  Juliana Harkavy

  Lillian Caulfield

 • Gary Weeks portait

  Gary Weeks

  Burt Hooper

 • Whitney Goin portait

  Whitney Goin

  Meredith Hooper

Trailers

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Wil je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket zelfs gratis bekijken.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket downloaden

Wil je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.