Anna's Dream
%
50

Anna's Dream

Kijk Anna's Dream

Moeite met waar je nou Anna's Dream moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After a gymnastics accident leaves her paraplegic, 18-year-old Anna Morgan returns to high school. Because of time lost due to her injury and rehab, she is repeating her junior year, with her sister Beth. The film covers her adjustments to her new life, and her classmates' problems in dealing with her wheelchair. In a series of small vignettes, it also gives a picture of her family, good and bad, and her parents' efforts to support their kids while dealing with their own fears.

Anna's Dream

Wil je Anna's Dream kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2002 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anna's Dream streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anna's Dream niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anna's Dream zelfs gratis bekijken.

Anna's Dream downloaden

Wil je Anna's Dream ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anna's Dream overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anna's Dream torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anna's Dream is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anna's Dream trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anna's Dream de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.