Anna's War
%
46

Anna's War

Kijk Anna's War

Moeite met waar je nou Anna's War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The entire family of a 6-year-old Anna dies in the mass coordinated execution of Jews. The mother covers up Anna with her own body, and the girl miraculously survives. For the next few hundred days Anna hides in the disused chimney at the Nazi Commandant's office. From her shelter she watches as life passes her by until the village is liberated from the Nazi. In these inhuman conditions Anna not only survives but keeps her humanity. Many factors help her: memories from the life swept away by war, the cultural foundations laid by the parents and a friend who saves her from loneliness.

Regisseur en acteurs

  • Aleksey Fedorchenko portait

    Aleksey Fedorchenko

    Director

  • Marta Kozlova portrait

    Marta Kozlova

    Anna

Anna's War

Zin om Anna's War lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anna's War te bekijken voor je op een rijtje.

Anna's War downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anna's War downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anna's War. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anna's War er ook in SD heel goed uit.

Anna's War streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anna's War net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anna's War hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anna's War helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anna's War torrent

Denk je dat je om Anna's War te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anna's War trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anna's War de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.