Anne of Green Gables: Fire & Dew

Anne of Green Gables: Fire & Dew

Nu kijken

Kijk Anne of Green Gables: Fire & Dew

Moeite met waar je nou Anne of Green Gables: Fire & Dew moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anne of Green Gables: Fire & Dew

Samenvatting

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiële problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Regisseur en acteurs

 • John Kent Harrison portrait

  John Kent Harrison

  Director

 • Ella Ballentine portrait

  Ella Ballentine

  Actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  Actor

 • Sara Botsford portrait

  Sara Botsford

  Actor

 • Julia Lalonde portrait

  Julia Lalonde

  Actor

 • Drew Haytaoglu portrait

  Drew Haytaoglu

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Anne of Green Gables: Fire & Dew

Benieuwd naar Anne of Green Gables: Fire & Dew? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Anne of Green Gables: Fire & Dew kunt bekijken.

Anne of Green Gables: Fire & Dew streamen

Wil je Anne of Green Gables: Fire & Dew streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Anne of Green Gables: Fire & Dew gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Anne of Green Gables: Fire & Dew downloaden

movies als Anne of Green Gables: Fire & Dew kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Anne of Green Gables: Fire & Dew. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anne of Green Gables: Fire & Dew. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Anne of Green Gables: Fire & Dew torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Anne of Green Gables: Fire & Dew te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Anne of Green Gables: Fire & Dew trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Anne of Green Gables: Fire & Dew je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!