Anne of Green Gables: Fire & Dew

Anne of Green Gables: Fire & Dew

Nu kijken

Kijk Anne of Green Gables: Fire & Dew

Moeite met waar je nou Anne of Green Gables: Fire & Dew moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anne of Green Gables: Fire & Dew

Samenvatting

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiële problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Regisseur en acteurs

 • John Kent Harrison portrait

  John Kent Harrison

  Director

 • Ella Ballentine portrait

  Ella Ballentine

  Actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  Actor

 • Sara Botsford portrait

  Sara Botsford

  Actor

 • Julia Lalonde portrait

  Julia Lalonde

  Actor

 • Drew Haytaoglu portrait

  Drew Haytaoglu

  Actor

Anne of Green Gables: Fire & Dew

Anne of Green Gables: Fire & Dew streamen

Anne of Green Gables: Fire & Dew streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Anne of Green Gables: Fire & Dew downloaden

Zin om Anne of Green Gables: Fire & Dew te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Anne of Green Gables: Fire & Dew te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Anne of Green Gables: Fire & Dew torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Anne of Green Gables: Fire & Dew makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Anne of Green Gables: Fire & Dew trailer

Wil je er zeker van zijn dat Anne of Green Gables: Fire & Dew jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.