Anne with an E
%
86

Anne with an E

Nu kijken

Kijk Anne with an E

Moeite met waar je nou Anne with an E moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anne with an E

Samenvatting

Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op de bekende boeken.

Regisseur en acteurs

 • Amybeth McNulty portait

  Amybeth McNulty

  Anne Shirley

 • Geraldine James portait

  Geraldine James

  Marilla Cuthbert

 • R.H. Thomson portait

  R.H. Thomson

  Matthew Cuthbert

 • Corrine Koslo portait

  Corrine Koslo

  Rachel Lynde

 • Dalila Bela portait

  Dalila Bela

  Diana Barry

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Gilbert Blythe

 • Aymeric Jett Montaz portait

  Aymeric Jett Montaz

  Jerry Baynard

Anne with an E

Op zoek naar Anne with an E? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Anne with an E streamen

Het streamen van movies als Anne with an E heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Anne with an E waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Anne with an E dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Anne with an E downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Anne with an E te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Anne with an E torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Anne with an E trailer

Weet je nog niet zeker of Anne with an E jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.