Anne with an E
%
86

Anne with an E

Nu kijken

Kijk Anne with an E

Moeite met waar je nou Anne with an E moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anne with an E

Samenvatting

Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op de bekende boeken.

Regisseur en acteurs

 • Amybeth McNulty portait

  Amybeth McNulty

  Anne Shirley

 • Geraldine James portait

  Geraldine James

  Marilla Cuthbert

 • R.H. Thomson portait

  R.H. Thomson

  Matthew Cuthbert

 • Corrine Koslo portait

  Corrine Koslo

  Rachel Lynde

 • Dalila Bela portait

  Dalila Bela

  Diana Barry

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Gilbert Blythe

 • Aymeric Jett Montaz portait

  Aymeric Jett Montaz

  Jerry Baynard

Anne with an E

Wil je Anne with an E kijken? De movie van Amybeth McNulty uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anne with an E op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anne with an E met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anne with an E downloaden

Het downloaden van Anne with an E is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anne with an E ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anne with an E streamen

Het streamen van Anne with an E heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anne with an E online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anne with an E kijkt. Ideaal!

Anne with an E torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anne with an E. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anne with an E trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anne with an E voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.