Anne met een e
%
86

Anne met een e

Nu kijken

Kijk Anne met een e

Moeite met waar je nou Anne met een e moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Anne met een e

Samenvatting

Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op de bekende boeken.

Regisseur en acteurs

 • Amybeth McNulty portait

  Amybeth McNulty

  Anne Shirley

 • Geraldine James portait

  Geraldine James

  Marilla Cuthbert

 • R.H. Thomson portait

  R.H. Thomson

  Matthew Cuthbert

 • Corrine Koslo portait

  Corrine Koslo

  Rachel Lynde

 • Dalila Bela portait

  Dalila Bela

  Diana Barry

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Gilbert Blythe

 • Aymeric Jett Montaz portait

  Aymeric Jett Montaz

  Jerry Baynard

Anne met een e

Wil je Anne met een e kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anne met een e streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anne met een e niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anne met een e zelfs gratis bekijken.

Anne met een e downloaden

Wil je Anne met een e ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anne met een e overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anne met een e torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anne met een e is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anne met een e trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anne met een e de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.