Anne with an E
%
86

Anne with an E

Nu kijken

Kijk Anne with an E

Moeite met waar je nou Anne with an E moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anne with an E

Samenvatting

Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op de bekende boeken.

Regisseur en acteurs

 • Amybeth McNulty portait

  Amybeth McNulty

  Anne Shirley

 • Geraldine James portait

  Geraldine James

  Marilla Cuthbert

 • R.H. Thomson portait

  R.H. Thomson

  Matthew Cuthbert

 • Corrine Koslo portait

  Corrine Koslo

  Rachel Lynde

 • Dalila Bela portait

  Dalila Bela

  Diana Barry

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Gilbert Blythe

 • Aymeric Jett Montaz portait

  Aymeric Jett Montaz

  Jerry Baynard

Anne with an E

Zin om Anne with an E lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anne with an E te bekijken voor je op een rijtje.

Anne with an E downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anne with an E downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anne with an E. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anne with an E er ook in SD heel goed uit.

Anne with an E streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anne with an E net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anne with an E hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anne with an E helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anne with an E torrent

Denk je dat je om Anne with an E te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anne with an E trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anne with an E de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.