Annie Hall
%
81

Annie Hall

Nu kijken

Kijk Annie Hall

Moeite met waar je nou Annie Hall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annie Hall

Samenvatting

Writer-director-actor Woody Allen is in prime form in this celebrated comedy in which he portrays a neurotic, highly insecure and indecisive comedy writer who falls head over heels in love with a naive small-town "girl" (Diane Keaton) who wants to be a singer. The opening rounds of their relationship involve every romantic clich̩ (hilariously re-created by Allen). Keaton's horrified parents snub the city slicker who loves their daughter, but they move in together, anyway. Insecure Allen is so sure he will lose Keaton that he interprets her every move as rejection. As Keaton's self-confidence grows, Allen's progressively fades.

Annie Hall

Wil je Annie Hall kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1977 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Annie Hall streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Annie Hall niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Annie Hall zelfs gratis bekijken.

Annie Hall downloaden

Wil je Annie Hall ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Annie Hall overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Annie Hall torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Annie Hall is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Annie Hall trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Annie Hall de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.