Annie Hall
%
81

Annie Hall

Nu kijken

Kijk Annie Hall

Moeite met waar je nou Annie Hall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annie Hall

Samenvatting

Writer-director-actor Woody Allen is in prime form in this celebrated comedy in which he portrays a neurotic, highly insecure and indecisive comedy writer who falls head over heels in love with a naive small-town "girl" (Diane Keaton) who wants to be a singer. The opening rounds of their relationship involve every romantic clich̩ (hilariously re-created by Allen). Keaton's horrified parents snub the city slicker who loves their daughter, but they move in together, anyway. Insecure Allen is so sure he will lose Keaton that he interprets her every move as rejection. As Keaton's self-confidence grows, Allen's progressively fades.

Annie Hall

Zin om Annie Hall lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Annie Hall te bekijken voor je op een rijtje.

Annie Hall downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Annie Hall downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Annie Hall. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Annie Hall er ook in SD heel goed uit.

Annie Hall streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Annie Hall net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Annie Hall hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Annie Hall helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Annie Hall torrent

Denk je dat je om Annie Hall te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Annie Hall trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Annie Hall de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.