Annie Hall
%
81

Annie Hall

Nu kijken

Kijk Annie Hall

Moeite met waar je nou Annie Hall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annie Hall

Samenvatting

Writer-director-actor Woody Allen is in prime form in this celebrated comedy in which he portrays a neurotic, highly insecure and indecisive comedy writer who falls head over heels in love with a naive small-town "girl" (Diane Keaton) who wants to be a singer. The opening rounds of their relationship involve every romantic clich̩ (hilariously re-created by Allen). Keaton's horrified parents snub the city slicker who loves their daughter, but they move in together, anyway. Insecure Allen is so sure he will lose Keaton that he interprets her every move as rejection. As Keaton's self-confidence grows, Allen's progressively fades.

Annie Hall

Wil je Annie Hall kijken? De movie vanuit 1977 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Annie Hall op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Annie Hall met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Annie Hall downloaden

Het downloaden van Annie Hall is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Annie Hall ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Annie Hall streamen

Het streamen van Annie Hall heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Annie Hall online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Annie Hall kijkt. Ideaal!

Annie Hall torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Annie Hall. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Annie Hall trailer

Bekijk eerst even de trailer van Annie Hall voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.