Annie Leibovitz: Life through a Lens
%
74

Annie Leibovitz: Life through a Lens

Kijk Annie Leibovitz: Life through a Lens

Moeite met waar je nou Annie Leibovitz: Life through a Lens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Barbara Leibovitz heeft het indrukwekkende leven en werk van haar beroemde zus, Annie Leibovitz, proberen samen te vatten in deze documentaire. De film volgt Leibovitz’ leven, waarin zij uitgroeit van een enthousiaste kunstacademie-studente tot een van de meest gerespecteerde en prominente fotografen van vandaag de dag. De film toont de hoogtepunten uit Leibovitz’ carrière en gaat na hoe en waarom ze er voor kiest mensen op deze specifieke, theatrale en niet zelden provocerende manier te fotograferen. De film blikt terug op haar relatie met Susan Sontag en de invloed hiervan op Annie’s werk. Beroemdheden als Graydon Carter, Hillary Clinton, Bette Midler, Whoopi Goldberg, Mick Jagger, Yoko Ono en Arnold Schwarzenegger, allemaal door Leibovitz vereeuwigd, komen ook aan het woord.

Regisseur en acteurs

  • Barbara Leibovitz portrait

    Barbara Leibovitz

    Director

Annie Leibovitz: Life through a Lens

Op zoek naar Annie Leibovitz: Life through a Lens? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Annie Leibovitz: Life through a Lens streamen

Het streamen van movies als Annie Leibovitz: Life through a Lens heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Annie Leibovitz: Life through a Lens waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Annie Leibovitz: Life through a Lens dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Annie Leibovitz: Life through a Lens downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Annie Leibovitz: Life through a Lens te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Annie Leibovitz: Life through a Lens torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Annie Leibovitz: Life through a Lens trailer

Weet je nog niet zeker of Annie Leibovitz: Life through a Lens jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.