Annie Leibovitz: Life through a Lens
%
74

Annie Leibovitz: Life through a Lens

Kijk Annie Leibovitz: Life through a Lens

Moeite met waar je nou Annie Leibovitz: Life through a Lens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Barbara Leibovitz heeft het indrukwekkende leven en werk van haar beroemde zus, Annie Leibovitz, proberen samen te vatten in deze documentaire. De film volgt Leibovitz’ leven, waarin zij uitgroeit van een enthousiaste kunstacademie-studente tot een van de meest gerespecteerde en prominente fotografen van vandaag de dag. De film toont de hoogtepunten uit Leibovitz’ carrière en gaat na hoe en waarom ze er voor kiest mensen op deze specifieke, theatrale en niet zelden provocerende manier te fotograferen. De film blikt terug op haar relatie met Susan Sontag en de invloed hiervan op Annie’s werk. Beroemdheden als Graydon Carter, Hillary Clinton, Bette Midler, Whoopi Goldberg, Mick Jagger, Yoko Ono en Arnold Schwarzenegger, allemaal door Leibovitz vereeuwigd, komen ook aan het woord.

Regisseur en acteurs

  • Barbara Leibovitz portrait

    Barbara Leibovitz

    Director

Annie Leibovitz: Life through a Lens

Zin om Annie Leibovitz: Life through a Lens lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Annie Leibovitz: Life through a Lens te bekijken voor je op een rijtje.

Annie Leibovitz: Life through a Lens downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Annie Leibovitz: Life through a Lens downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Annie Leibovitz: Life through a Lens. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Annie Leibovitz: Life through a Lens er ook in SD heel goed uit.

Annie Leibovitz: Life through a Lens streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Annie Leibovitz: Life through a Lens net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Annie Leibovitz: Life through a Lens hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Annie Leibovitz: Life through a Lens helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Annie Leibovitz: Life through a Lens torrent

Denk je dat je om Annie Leibovitz: Life through a Lens te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Annie Leibovitz: Life through a Lens trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Annie Leibovitz: Life through a Lens de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.