Annie Leibovitz: Life through a Lens
%
74

Annie Leibovitz: Life through a Lens

Kijk Annie Leibovitz: Life through a Lens

Moeite met waar je nou Annie Leibovitz: Life through a Lens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Barbara Leibovitz heeft het indrukwekkende leven en werk van haar beroemde zus, Annie Leibovitz, proberen samen te vatten in deze documentaire. De film volgt Leibovitz’ leven, waarin zij uitgroeit van een enthousiaste kunstacademie-studente tot een van de meest gerespecteerde en prominente fotografen van vandaag de dag. De film toont de hoogtepunten uit Leibovitz’ carrière en gaat na hoe en waarom ze er voor kiest mensen op deze specifieke, theatrale en niet zelden provocerende manier te fotograferen. De film blikt terug op haar relatie met Susan Sontag en de invloed hiervan op Annie’s werk. Beroemdheden als Graydon Carter, Hillary Clinton, Bette Midler, Whoopi Goldberg, Mick Jagger, Yoko Ono en Arnold Schwarzenegger, allemaal door Leibovitz vereeuwigd, komen ook aan het woord.

Regisseur en acteurs

  • Barbara Leibovitz portrait

    Barbara Leibovitz

    Director

Annie Leibovitz: Life through a Lens

Veel gehoord over Annie Leibovitz: Life through a Lens en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Annie Leibovitz: Life through a Lens heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Annie Leibovitz: Life through a Lens streamen

Wil je Annie Leibovitz: Life through a Lens, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Annie Leibovitz: Life through a Lens zelfs gratis kijken.

Annie Leibovitz: Life through a Lens downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Annie Leibovitz: Life through a Lens ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Annie Leibovitz: Life through a Lens er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Annie Leibovitz: Life through a Lens torrent

Op zoek naar een torrent van Annie Leibovitz: Life through a Lens? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Annie Leibovitz: Life through a Lens te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Annie Leibovitz: Life through a Lens trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Annie Leibovitz: Life through a Lens. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.