Annie Oakley
%
68

Annie Oakley

Nu kijken

Kijk Annie Oakley

Moeite met waar je nou Annie Oakley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annie Oakley

Samenvatting

Het verhaal van de Amerikaanse scherpschutter Annie Oakley, die deelnam in de Buffalo Bill's Wild West shows.

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Barbara Stanwyck portait

  Barbara Stanwyck

  Annie Oakley

 • Preston Foster portait

  Preston Foster

  Toby Walker

 • Melvyn Douglas portait

  Melvyn Douglas

  Jeff Hogarth

 • Moroni Olsen portait

  Moroni Olsen

  Col. William F. 'Buffalo Bill' Cody

 • Pert Kelton portait

  Pert Kelton

  Vera Delmar

 • Andy Clyde portait

  Andy Clyde

  James MacIvor

 • Chief Thunderbird portrait

  Chief Thunderbird

  Sitting Bull (as Chief Thunder Bird)

 • Margaret Armstrong portrait

  Margaret Armstrong

  Mrs. Oakley

 • Delmar Watson portait

  Delmar Watson

  Wesley Oakley

 • Adeline Craig portrait

  Adeline Craig

  Susan Oakley

Annie Oakley

Zin om Annie Oakley lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Annie Oakley te bekijken voor je op een rijtje.

Annie Oakley downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Annie Oakley downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Annie Oakley. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Annie Oakley er ook in SD heel goed uit.

Annie Oakley streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Annie Oakley net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Annie Oakley hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Annie Oakley helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Annie Oakley torrent

Denk je dat je om Annie Oakley te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Annie Oakley trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Annie Oakley de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.