Annie Oakley
%
68

Annie Oakley

Nu kijken

Kijk Annie Oakley

Moeite met waar je nou Annie Oakley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annie Oakley

Samenvatting

Het verhaal van de Amerikaanse scherpschutter Annie Oakley, die deelnam in de Buffalo Bill's Wild West shows.

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Barbara Stanwyck portait

  Barbara Stanwyck

  Annie Oakley

 • Preston Foster portait

  Preston Foster

  Toby Walker

 • Melvyn Douglas portait

  Melvyn Douglas

  Jeff Hogarth

 • Moroni Olsen portait

  Moroni Olsen

  Col. William F. 'Buffalo Bill' Cody

 • Pert Kelton portait

  Pert Kelton

  Vera Delmar

 • Andy Clyde portait

  Andy Clyde

  James MacIvor

 • Chief Thunderbird portrait

  Chief Thunderbird

  Sitting Bull (as Chief Thunder Bird)

 • Margaret Armstrong portrait

  Margaret Armstrong

  Mrs. Oakley

 • Delmar Watson portait

  Delmar Watson

  Wesley Oakley

 • Adeline Craig portrait

  Adeline Craig

  Susan Oakley

Annie Oakley

Veel gehoord over Annie Oakley en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Annie Oakley heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Annie Oakley streamen

Wil je Annie Oakley, de movie met Barbara Stanwyck, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Annie Oakley zelfs gratis kijken.

Annie Oakley downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Annie Oakley ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Annie Oakley er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Annie Oakley torrent

Op zoek naar een torrent van Annie Oakley? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Annie Oakley te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Annie Oakley trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Annie Oakley. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.