Annie Oakley
%
68

Annie Oakley

Nu kijken

Kijk Annie Oakley

Moeite met waar je nou Annie Oakley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Annie Oakley

Samenvatting

Het verhaal van de Amerikaanse scherpschutter Annie Oakley, die deelnam in de Buffalo Bill's Wild West shows.

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Barbara Stanwyck portait

  Barbara Stanwyck

  Annie Oakley

 • Preston Foster portait

  Preston Foster

  Toby Walker

 • Melvyn Douglas portait

  Melvyn Douglas

  Jeff Hogarth

 • Moroni Olsen portait

  Moroni Olsen

  Col. William F. 'Buffalo Bill' Cody

 • Pert Kelton portait

  Pert Kelton

  Vera Delmar

 • Andy Clyde portait

  Andy Clyde

  James MacIvor

 • Chief Thunderbird portrait

  Chief Thunderbird

  Sitting Bull (as Chief Thunder Bird)

 • Margaret Armstrong portrait

  Margaret Armstrong

  Mrs. Oakley

 • Delmar Watson portait

  Delmar Watson

  Wesley Oakley

 • Adeline Craig portrait

  Adeline Craig

  Susan Oakley

Annie Oakley

Wil je Annie Oakley kijken? De movie van George Stevens uit 1935 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Annie Oakley op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Annie Oakley met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Annie Oakley downloaden

Het downloaden van Annie Oakley is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Annie Oakley ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Annie Oakley streamen

Het streamen van Annie Oakley heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Annie Oakley online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Annie Oakley kijkt. Ideaal!

Annie Oakley torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Annie Oakley. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Annie Oakley trailer

Bekijk eerst even de trailer van Annie Oakley voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.