Anomalisa
%
72

Anomalisa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anomalisa

Moeite met waar je nou Anomalisa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anomalisa

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

From the Oscar-winner who brought you ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND and BEING JOHN MALKOVICH comes a riveting new masterpiece. Michael Stone - husband, father and noted author - travels to Cincinnati to speak at a customer service conference. But once he's separated from the routine of his daily life, a chance encounter helps him to realize just what, and whom, he's been missing. Love, laughter and loneliness align in a "staggeringly inventive" (Chris Nashawaty, Entertainment Weekly) stop-motion work of art from directors Charlie Kaufman and Duke Johnson.

Regisseur en acteurs

 • Duke Johnson portait

  Duke Johnson

  Director

 • Charlie Kaufman portait

  Charlie Kaufman

  Director

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Lisa (voice)

 • David Thewlis portait

  David Thewlis

  Michael (voice)

 • Tom Noonan portait

  Tom Noonan

  Everyone else (voice)

Trailers

Anomalisa

Wil je Anomalisa kijken? De movie van Duke Johnson uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anomalisa op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anomalisa met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anomalisa downloaden

Het downloaden van Anomalisa is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anomalisa ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anomalisa streamen

Het streamen van Anomalisa heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anomalisa online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anomalisa kijkt. Ideaal!

Anomalisa torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anomalisa. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anomalisa trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anomalisa voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.