Anomalisa
%
72

Anomalisa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anomalisa

Moeite met waar je nou Anomalisa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anomalisa

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

From the Oscar-winner who brought you ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND and BEING JOHN MALKOVICH comes a riveting new masterpiece. Michael Stone - husband, father and noted author - travels to Cincinnati to speak at a customer service conference. But once he's separated from the routine of his daily life, a chance encounter helps him to realize just what, and whom, he's been missing. Love, laughter and loneliness align in a "staggeringly inventive" (Chris Nashawaty, Entertainment Weekly) stop-motion work of art from directors Charlie Kaufman and Duke Johnson.

Regisseur en acteurs

 • Duke Johnson portait

  Duke Johnson

  Director

 • Charlie Kaufman portait

  Charlie Kaufman

  Director

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Lisa (voice)

 • David Thewlis portait

  David Thewlis

  Michael (voice)

 • Tom Noonan portait

  Tom Noonan

  Everyone else (voice)

Trailers

Anomalisa

Zin om Anomalisa lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anomalisa te bekijken voor je op een rijtje.

Anomalisa downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anomalisa downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anomalisa. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anomalisa er ook in SD heel goed uit.

Anomalisa streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anomalisa net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anomalisa hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anomalisa helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anomalisa torrent

Denk je dat je om Anomalisa te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anomalisa trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anomalisa de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.