Anomaly
%
46

Anomaly

Nu kijken

Kijk Anomaly

Moeite met waar je nou Anomaly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anomaly

Samenvatting

The terrifying story of a family that experienced the biggest demonic possession after moving into a house plagued by malicious spirits.

Regisseur en acteurs

 • Webster Batista portrait

  Webster Batista

  Director

 • Hunter Alexes Parker portrait

  Hunter Alexes Parker

  Cindy Hagen

 • Lara Jean Mummert portrait

  Lara Jean Mummert

  Paige Hagen

 • Mason Parker portrait

  Mason Parker

  Tommy Hagen

 • Pablo Nuñez portrait

  Pablo Nuñez

  Father Joseph

 • Matt Holbrook portrait

  Matt Holbrook

  Richard Hagen

 • Diana Cabuto portrait

  Diana Cabuto

  Morgan Le Fay

 • Charles Chudabala portrait

  Charles Chudabala

  Robert Baez

 • Webster Batista portrait

  Webster Batista

  BurnHand Demon

 • Jared M. Reeder portrait

  Jared M. Reeder

  Richard Hagen (voice)

 • Abel Rivera Villalobos portrait

  Abel Rivera Villalobos

  Morngan (voice)

 • Jennifer Parker portrait

  Jennifer Parker

  Reporter

Anomaly

Zin om Anomaly lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anomaly te bekijken voor je op een rijtje.

Anomaly downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anomaly downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anomaly. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anomaly er ook in SD heel goed uit.

Anomaly streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anomaly net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anomaly hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anomaly helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anomaly torrent

Denk je dat je om Anomaly te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anomaly trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anomaly de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.