Another 48 Hours
%
58

Another 48 Hours

Nu kijken

Kijk Another 48 Hours

Moeite met waar je nou Another 48 Hours moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another 48 Hours

Samenvatting

Times may change...but these guys don't! Eddie Murphy (Shrek, Dr. Doolittle) and Nick Nolte (Hotel Rwanda, Cape Fear) are back on the streets in this smash sequel. Ex-con Reggie Hammond (Murphy) has just been released from prison, and he's having his worst day ever...he's got no money, his beloved Porsche was blown to bits and someone wants him dead. Hard-nosed cop Jack Cates (Nolte) isn't having any better luck...he's accused of manslaughter in a drug bust gone wrong, and may lose his badge. Fate has pushed these unlikely partners back together...one to fight for his job, and the other for his life. It's another car-chasing, fist-flying, shoot-'em-up 48 hours in the city streets of San Francisco. And once again, Murphy and Nolte are in rare form as they team up to take the bad guys down!

Another 48 Hours

Zin om Another 48 Hours lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Another 48 Hours te bekijken voor je op een rijtje.

Another 48 Hours downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Another 48 Hours downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Another 48 Hours. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Another 48 Hours er ook in SD heel goed uit.

Another 48 Hours streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Another 48 Hours net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Another 48 Hours hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Another 48 Hours helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Another 48 Hours torrent

Denk je dat je om Another 48 Hours te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Another 48 Hours trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Another 48 Hours de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.