Another 48 Hours
%
58

Another 48 Hours

Nu kijken

Kijk Another 48 Hours

Moeite met waar je nou Another 48 Hours moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another 48 Hours

Samenvatting

Times may change...but these guys don't! Eddie Murphy (Shrek, Dr. Doolittle) and Nick Nolte (Hotel Rwanda, Cape Fear) are back on the streets in this smash sequel. Ex-con Reggie Hammond (Murphy) has just been released from prison, and he's having his worst day ever...he's got no money, his beloved Porsche was blown to bits and someone wants him dead. Hard-nosed cop Jack Cates (Nolte) isn't having any better luck...he's accused of manslaughter in a drug bust gone wrong, and may lose his badge. Fate has pushed these unlikely partners back together...one to fight for his job, and the other for his life. It's another car-chasing, fist-flying, shoot-'em-up 48 hours in the city streets of San Francisco. And once again, Murphy and Nolte are in rare form as they team up to take the bad guys down!

Another 48 Hours

Wil je Another 48 Hours kijken? De movie vanuit 1990 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Another 48 Hours op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Another 48 Hours met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Another 48 Hours downloaden

Het downloaden van Another 48 Hours is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Another 48 Hours ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Another 48 Hours streamen

Het streamen van Another 48 Hours heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Another 48 Hours online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Another 48 Hours kijkt. Ideaal!

Another 48 Hours torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Another 48 Hours. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Another 48 Hours trailer

Bekijk eerst even de trailer van Another 48 Hours voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.