Another Day of Life

Another Day of Life

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Another Day of Life

Moeite met waar je nou Another Day of Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another Day of Life

Samenvatting

Een bijzonder indrukwekkende verfilming van Kapuściński's beroemde boek, waarin we op ongekend lyrische wijze mee worden genomen in de gekte, de hoop, het onrecht en het idealisme van de onafhankelijkheidsstrijd in de jaren '70 in Angola. Kapuściński was zowel een van de grote kanshebbers op de Nobelprijs voor de Literatuur als de 'reporter van de eeuw'. Hij was bij leven al legendarisch door als een van de weinigen naar de moeilijkste en gevaarlijkste plekken te reizen en terug te komen met prachtige reportages vol impressionistische sfeerbeelden als in de beste fictie. Wanneer hij aankomt in Angola, een van de laatste Afrikaanse kolonies die onafhankelijk gaat worden, staat het land op springen. Terwijl de Portugezen vertrekken, breekt er een felle onafhankelijkheidsstrijd uit. Kapuściński besluit om als enige buitenlandse journalist naar het front te trekken. Het wordt zijn persoonlijk zwaarste tocht, waarin 20 jaar intense verslaggeving over de droom van een vrij Afrika culmineert. Op fabuleuze wijze weten de filmmakers deze reis filmisch te verbeelden. Door de prachtige, soms bijna hallucinante animatie, maken we niet alleen de gebeurtenissen mee, maar ervaren ze ook in de magisch realistische stijl van Kapuściński. In combinatie met hedendaagse documentaire beelden van de hoofdpersonages die nu nog leven, krijgt de film een enorme emotionele kracht. De film won dan ook de European Film Award (de Europese Oscar) voor de beste animatiefilm van het jaar.

Regisseur en acteurs

 • Raúl de la Fuente portrait

  Raúl de la Fuente

  Director

 • Damian Nenow portait

  Damian Nenow

  Director

 • Miroslaw Haniszewski portait

  Miroslaw Haniszewski

  Ryszard Kapuscinski

 • Vergil J. Smith portrait

  Vergil J. Smith

  Queiroz / Luis Alberto / Nelson

 • Tomasz Ziętek portait

  Tomasz Ziętek

  Farrusco

 • Olga Bołądź portait

  Olga Bołądź

  Carlota / Dona Cartagina

 • Rafal Fudalej portrait

  Rafal Fudalej

  Friedkin / Student

 • Kerry Shale portait

  Kerry Shale

  Ryszard Kapuscinski (voice)

 • Daniel Flynn portrait

  Daniel Flynn

  Queiroz (voice)

 • Youssef Kerkour portait

  Youssef Kerkour

  Farrusco (voice)

 • Lillie Flynn portrait

  Lillie Flynn

  Carlota (voice)

 • Akie Kotabe portait

  Akie Kotabe

  Friedkin / Student (voice)

Trailers

Another Day of Life

Benieuwd naar Another Day of Life? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Another Day of Life draait.

Another Day of Life in de bioscoop

Another Day of Life draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Another Day of Life.

Another Day of Life streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Another Day of Life te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Another Day of Life een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Another Day of Life zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Another Day of Life torrent

Op zoek naar een torrent van Another Day of Life? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Another Day of Life zonder zorgen.

Another Day of Life downloaden

Als Another Day of Life binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Another Day of Life trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Another Day of Life de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.