Another Day of Life

Another Day of Life

Bekijk de trailer

Kijk Another Day of Life

Moeite met waar je nou Another Day of Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een bijzonder indrukwekkende verfilming van Kapuściński's beroemde boek, waarin we op ongekend lyrische wijze mee worden genomen in de gekte, de hoop, het onrecht en het idealisme van de onafhankelijkheidsstrijd in de jaren '70 in Angola. Kapuściński was zowel een van de grote kanshebbers op de Nobelprijs voor de Literatuur als de 'reporter van de eeuw'. Hij was bij leven al legendarisch door als een van de weinigen naar de moeilijkste en gevaarlijkste plekken te reizen en terug te komen met prachtige reportages vol impressionistische sfeerbeelden als in de beste fictie. Wanneer hij aankomt in Angola, een van de laatste Afrikaanse kolonies die onafhankelijk gaat worden, staat het land op springen. Terwijl de Portugezen vertrekken, breekt er een felle onafhankelijkheidsstrijd uit. Kapuściński besluit om als enige buitenlandse journalist naar het front te trekken. Het wordt zijn persoonlijk zwaarste tocht, waarin 20 jaar intense verslaggeving over de droom van een vrij Afrika culmineert. Op fabuleuze wijze weten de filmmakers deze reis filmisch te verbeelden. Door de prachtige, soms bijna hallucinante animatie, maken we niet alleen de gebeurtenissen mee, maar ervaren ze ook in de magisch realistische stijl van Kapuściński. In combinatie met hedendaagse documentaire beelden van de hoofdpersonages die nu nog leven, krijgt de film een enorme emotionele kracht. De film won dan ook de European Film Award (de Europese Oscar) voor de beste animatiefilm van het jaar.

Regisseur en acteurs

 • Raúl de la Fuente portrait

  Raúl de la Fuente

  Director

 • Damian Nenow portait

  Damian Nenow

  Director

 • Miroslaw Haniszewski portait

  Miroslaw Haniszewski

  Ryszard Kapuscinski

 • Vergil J. Smith portrait

  Vergil J. Smith

  Queiroz / Luis Alberto / Nelson

 • Tomasz Ziętek portait

  Tomasz Ziętek

  Farrusco

 • Olga Bołądź portait

  Olga Bołądź

  Carlota / Dona Cartagina

 • Rafal Fudalej portrait

  Rafal Fudalej

  Friedkin / Student

 • Kerry Shale portait

  Kerry Shale

  Ryszard Kapuscinski (voice)

 • Daniel Flynn portrait

  Daniel Flynn

  Queiroz (voice)

 • Youssef Kerkour portait

  Youssef Kerkour

  Farrusco (voice)

 • Lillie Flynn portrait

  Lillie Flynn

  Carlota (voice)

 • Akie Kotabe portait

  Akie Kotabe

  Friedkin / Student (voice)

Trailers

Another Day of Life

Veel gehoord over Another Day of Life en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Another Day of Life heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Another Day of Life streamen

Wil je Another Day of Life, de movie met Miroslaw Haniszewski, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Another Day of Life zelfs gratis kijken.

Another Day of Life downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Another Day of Life ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Another Day of Life er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Another Day of Life torrent

Op zoek naar een torrent van Another Day of Life? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Another Day of Life te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Another Day of Life trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Another Day of Life. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.