Another Day of Life

Another Day of Life

Bekijk de trailer

Kijk Another Day of Life

Moeite met waar je nou Another Day of Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 14-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Een bijzonder indrukwekkende verfilming van Kapuściński’s beroemde boek, waarin we op ongekend lyrische wijze mee worden genomen in de gekte, de hoop, het onrecht en het idealisme van de onafhankelijkheidsstrijd in de jaren ’70 in Angola. Kapuściński was zowel een van de grote kanshebbers op de Nobelprijs voor de Literatuur als de ‘reporter van de eeuw’. Hij was bij leven al legendarisch door als een van de weinigen naar de moeilijkste en gevaarlijkste plekken te reizen en terug te komen met prachtige reportages vol impressionistische sfeerbeelden als in de beste fictie. Wanneer hij aankomt in Angola, een van de laatste Afrikaanse kolonies die onafhankelijk gaat worden, staat het land op springen. Terwijl de Portugezen vertrekken, breekt er een felle onafhankelijkheidsstrijd uit. Kapuściński besluit om als enige buitenlandse journalist naar het front te trekken. Het wordt zijn persoonlijk zwaarste tocht, waarin 20 jaar intense verslaggeving over de droom van een vrij Afrika culmineert. Op fabuleuze wijze weten de filmmakers deze reis filmisch te verbeelden. Door de prachtige, soms bijna hallucinante animatie, maken we niet alleen de gebeurtenissen mee, maar ervaren ze ook in de magisch realistische stijl van Kapuściński. In combinatie met hedendaagse documentaire beelden van de hoofdpersonages die nu nog leven, krijgt de film een enorme emotionele kracht. De film won dan ook de European Film Award (de Europese Oscar) voor de beste animatiefilm van het jaar. ‘a visually striking piece of rare immediacy and power, one whose refreshingly unsimplified, pragmatic message — that wars, though terrible, may sometimes be necessary’ – Hollywood reporter Over Kapuściński: ‘Hij zet onze verbeelding in vuur en vlam. Eén Kapuscinski is waardevoller dan het gereutel van duizend 'journofantasten'. - Salman Rushdie. ‘De ware meester van de journalistiek’ - Gabriel Garcia Marquez

Regisseur en acteurs

 • Raúl de la Fuente portrait

  Raúl de la Fuente

  Director

 • Damian Nenow portait

  Damian Nenow

  Director

 • Miroslaw Haniszewski portait

  Miroslaw Haniszewski

  Ryszard Kapuscinski

 • Vergil J. Smith portrait

  Vergil J. Smith

  Queiroz / Luis Alberto / Nelson

 • Tomasz Ziętek portait

  Tomasz Ziętek

  Farrusco

 • Olga Bołądź portait

  Olga Bołądź

  Carlota / Dona Cartagina

 • Rafal Fudalej portrait

  Rafal Fudalej

  Friedkin / Student

 • Kerry Shale portait

  Kerry Shale

  Ryszard Kapuscinski (voice)

 • Daniel Flynn portrait

  Daniel Flynn

  Queiroz (voice)

 • Youssef Kerkour portait

  Youssef Kerkour

  Farrusco (voice)

 • Lillie Flynn portrait

  Lillie Flynn

  Carlota (voice)

 • Akie Kotabe portait

  Akie Kotabe

  Friedkin / Student (voice)

Trailers

Another Day of Life

Wil je Another Day of Life kijken? De movie van Raúl de la Fuente uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Another Day of Life op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Another Day of Life met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Another Day of Life downloaden

Het downloaden van Another Day of Life is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Another Day of Life ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Another Day of Life streamen

Het streamen van Another Day of Life heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Another Day of Life online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Another Day of Life kijkt. Ideaal!

Another Day of Life torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Another Day of Life. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Another Day of Life trailer

Bekijk eerst even de trailer van Another Day of Life voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.