Another Earth
%
70

Another Earth

Nu kijken

Kijk Another Earth

Moeite met waar je nou Another Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another Earth

Samenvatting

This deeply emotional and extraordinarily profound film became a must-see sensation at the Sundance Film Festival. Beautiful, bright and fearless newcomer Brit Marling and fan favorite William Mapother (TV's "Lost") star as Rhoda and John, two people whose worlds collide after a tragic accident. Their intimate drama plays out against the astounding discovery of Earth 2, a parallel world that poses provocative and fascinating possibilities. Does a new Earth mean a chance at another life? Another destiny? Another self? Another Earth is science-fiction at its best -- with a mind-bending surprise ending that you will never forget.

Another Earth

Zin om Another Earth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Another Earth te bekijken voor je op een rijtje.

Another Earth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Another Earth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Another Earth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Another Earth er ook in SD heel goed uit.

Another Earth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Another Earth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Another Earth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Another Earth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Another Earth torrent

Denk je dat je om Another Earth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Another Earth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Another Earth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.