Another Earth
%
70

Another Earth

Nu kijken

Kijk Another Earth

Moeite met waar je nou Another Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another Earth

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Another Earth draait?

Samenvatting

This deeply emotional and extraordinarily profound film became a must-see sensation at the Sundance Film Festival. Beautiful, bright and fearless newcomer Brit Marling and fan favorite William Mapother (TV's "Lost") star as Rhoda and John, two people whose worlds collide after a tragic accident. Their intimate drama plays out against the astounding discovery of Earth 2, a parallel world that poses provocative and fascinating possibilities. Does a new Earth mean a chance at another life? Another destiny? Another self? Another Earth is science-fiction at its best -- with a mind-bending surprise ending that you will never forget.

Another Earth

Benieuwd naar Another Earth? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Another Earth draait.

Another Earth in de bioscoop

Another Earth draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Another Earth.

Another Earth streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Another Earth te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Another Earth een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Another Earth zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Another Earth torrent

Op zoek naar een torrent van Another Earth? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Another Earth zonder zorgen.

Another Earth downloaden

Als Another Earth binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Another Earth trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Another Earth de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.