Another Kind of Wedding
%
70

Another Kind of Wedding

Nu kijken

Kijk Another Kind of Wedding

Moeite met waar je nou Another Kind of Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another Kind of Wedding

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Matthew and Louisa are about to celebrate the biggest day of their lives, but their wedding becomes the perfect venue for their dysfunctional family to confront what tore them apart in the first place. Of course, when you marry your brother's ex-girlfriend, and force your separated parents to be in the same place at the same time, fireworks are bound to go off! Drinks will flow, insults will be hurled, and punches thrown at this catastrophic wedding.

Regisseur en acteurs

 • Pat Kiely portait

  Pat Kiely

  Director

 • Kathleen Turner portait

  Kathleen Turner

  Barbara Haines

 • Jessica Paré portait

  Jessica Paré

  Carrie

 • Jessica Parker Kennedy portait

  Jessica Parker Kennedy

  Louisa

 • Kevin Zegers portait

  Kevin Zegers

  Kurt

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Albert

 • Frances Fisher portait

  Frances Fisher

  Tammy Bergman

Another Kind of Wedding

Zin om Another Kind of Wedding lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Another Kind of Wedding te bekijken voor je op een rijtje.

Another Kind of Wedding downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Another Kind of Wedding downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Another Kind of Wedding. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Another Kind of Wedding er ook in SD heel goed uit.

Another Kind of Wedding streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Another Kind of Wedding net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Another Kind of Wedding hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Another Kind of Wedding helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Another Kind of Wedding torrent

Denk je dat je om Another Kind of Wedding te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Another Kind of Wedding trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Another Kind of Wedding de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.