Another Kind of Wedding
%
70

Another Kind of Wedding

Nu kijken

Kijk Another Kind of Wedding

Moeite met waar je nou Another Kind of Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another Kind of Wedding

Samenvatting

Matthew en Louisa maken zich op voor de mooiste dag van hun leven, maar voor hun familie betekent dit huwelijk een confrontatie met datgene dat hen uit elkaar dreef: Louisa is namelijk de ex-vriendin van Matthews broer...

Regisseur en acteurs

 • Pat Kiely portait

  Pat Kiely

  Director

 • Kathleen Turner portait

  Kathleen Turner

  Barbara Haines

 • Jessica Paré portait

  Jessica Paré

  Carrie

 • Jessica Parker Kennedy portait

  Jessica Parker Kennedy

  Louisa

 • Kevin Zegers portait

  Kevin Zegers

  Kurt

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Albert

 • Frances Fisher portait

  Frances Fisher

  Tammy Bergman

Another Kind of Wedding

Wil je Another Kind of Wedding kijken? De movie van Pat Kiely uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Another Kind of Wedding op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Another Kind of Wedding met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Another Kind of Wedding downloaden

Het downloaden van Another Kind of Wedding is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Another Kind of Wedding ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Another Kind of Wedding streamen

Het streamen van Another Kind of Wedding heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Another Kind of Wedding online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Another Kind of Wedding kijkt. Ideaal!

Another Kind of Wedding torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Another Kind of Wedding. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Another Kind of Wedding trailer

Bekijk eerst even de trailer van Another Kind of Wedding voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.