Another Kind of Wedding
%
70

Another Kind of Wedding

Nu kijken

Kijk Another Kind of Wedding

Moeite met waar je nou Another Kind of Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Another Kind of Wedding

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Matthew en Louisa maken zich op voor de mooiste dag van hun leven, maar voor hun familie betekent dit huwelijk een confrontatie met datgene dat hen uit elkaar dreef: Louisa is namelijk de ex-vriendin van Matthews broer...

Regisseur en acteurs

 • Pat Kiely portait

  Pat Kiely

  Director

 • Kathleen Turner portait

  Kathleen Turner

  Barbara Haines

 • Jessica Paré portait

  Jessica Paré

  Carrie

 • Jessica Parker Kennedy portait

  Jessica Parker Kennedy

  Louisa

 • Kevin Zegers portait

  Kevin Zegers

  Kurt

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Albert

 • Frances Fisher portait

  Frances Fisher

  Tammy Bergman

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Another Kind of Wedding

Op zoek naar Another Kind of Wedding? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Another Kind of Wedding streamen

Het streamen van movies als Another Kind of Wedding heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Another Kind of Wedding waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Another Kind of Wedding dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Another Kind of Wedding downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Another Kind of Wedding te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Another Kind of Wedding torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Another Kind of Wedding trailer

Weet je nog niet zeker of Another Kind of Wedding jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.