La vie d'une autre
%
64

La vie d'une autre

Kijk La vie d'une autre

Moeite met waar je nou La vie d'une autre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Marie,een mooie vrouw van 41 jaar, wordt op een ochtend wakker en denkt dat ze 26 is. Ze lijdt aan een bijzondere vorm van geheugenverlies en is de laatste 15 jaar van haar leven vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin staat van een prachtige romance, maar deze loopt juist na 15 jaar ten einde. Nu heeft Marie 4 dagen de tijd om de man van wie ze houdt weer verliefd op haar te laten worden.

Regisseur en acteurs

 • Sylvie Testud portait

  Sylvie Testud

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Marie Speranski

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Paul Speranski

 • Aure Atika portait

  Aure Atika

  Jeanne

 • Danièle Lebrun portait

  Danièle Lebrun

  Denise Bontant

 • François Berléand portait

  François Berléand

  Maître Volin

 • Vernon Dobtcheff portait

  Vernon Dobtcheff

  Dimitri Speranski

 • Yvi Dachary-Le Beon portrait

  Yvi Dachary-Le Beon

  Adam Speranski

 • Nilton Martins portait

  Nilton Martins

  Homme réunion RIM

 • Dean Constantin portait

  Dean Constantin

  Marketing Representative

La vie d'une autre

Wil je La vie d'une autre kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La vie d'une autre streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La vie d'une autre niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La vie d'une autre zelfs gratis bekijken.

La vie d'une autre downloaden

Wil je La vie d'une autre ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La vie d'une autre overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La vie d'une autre torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La vie d'une autre is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La vie d'une autre trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La vie d'une autre de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.