La vie d'une autre
%
64

La vie d'une autre

Kijk La vie d'une autre

Moeite met waar je nou La vie d'une autre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Marie,een mooie vrouw van 41 jaar, wordt op een ochtend wakker en denkt dat ze 26 is. Ze lijdt aan een bijzondere vorm van geheugenverlies en is de laatste 15 jaar van haar leven vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin staat van een prachtige romance, maar deze loopt juist na 15 jaar ten einde. Nu heeft Marie 4 dagen de tijd om de man van wie ze houdt weer verliefd op haar te laten worden.

Regisseur en acteurs

 • Sylvie Testud portait

  Sylvie Testud

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Marie Speranski

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Paul Speranski

 • Aure Atika portait

  Aure Atika

  Jeanne

 • Danièle Lebrun portait

  Danièle Lebrun

  Denise Bontant

 • François Berléand portait

  François Berléand

  Maître Volin

 • Vernon Dobtcheff portait

  Vernon Dobtcheff

  Dimitri Speranski

 • Yvi Dachary-Le Beon portrait

  Yvi Dachary-Le Beon

  Adam Speranski

 • Nilton Martins portait

  Nilton Martins

  Homme réunion RIM

 • Dean Constantin portait

  Dean Constantin

  Marketing Representative

La vie d'une autre

Veel gehoord over La vie d'une autre en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt La vie d'une autre heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

La vie d'une autre streamen

Wil je La vie d'une autre, de movie met Juliette Binoche, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je La vie d'une autre zelfs gratis kijken.

La vie d'une autre downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je La vie d'une autre ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet La vie d'une autre er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

La vie d'une autre torrent

Op zoek naar een torrent van La vie d'une autre? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van La vie d'une autre te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

La vie d'une autre trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van La vie d'une autre. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.