La vie d'une autre
%
64

La vie d'une autre

Kijk La vie d'une autre

Moeite met waar je nou La vie d'une autre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Marie,een mooie vrouw van 41 jaar, wordt op een ochtend wakker en denkt dat ze 26 is. Ze lijdt aan een bijzondere vorm van geheugenverlies en is de laatste 15 jaar van haar leven vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin staat van een prachtige romance, maar deze loopt juist na 15 jaar ten einde. Nu heeft Marie 4 dagen de tijd om de man van wie ze houdt weer verliefd op haar te laten worden.

Regisseur en acteurs

 • Sylvie Testud portait

  Sylvie Testud

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Marie Speranski

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Paul Speranski

 • Aure Atika portait

  Aure Atika

  Jeanne

 • Danièle Lebrun portait

  Danièle Lebrun

  Denise Bontant

 • François Berléand portait

  François Berléand

  Maître Volin

 • Vernon Dobtcheff portait

  Vernon Dobtcheff

  Dimitri Speranski

 • Yvi Dachary-Le Beon portrait

  Yvi Dachary-Le Beon

  Adam Speranski

 • Nilton Martins portait

  Nilton Martins

  Homme réunion RIM

 • Dean Constantin portait

  Dean Constantin

  Marketing Representative

La vie d'une autre

Op zoek naar La vie d'une autre? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La vie d'une autre streamen

Het streamen van movies als La vie d'une autre heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La vie d'une autre waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La vie d'une autre dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La vie d'une autre downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La vie d'une autre te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La vie d'une autre torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La vie d'une autre trailer

Weet je nog niet zeker of La vie d'une autre jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.