La vie d'une autre
%
64

La vie d'une autre

Kijk La vie d'une autre

Moeite met waar je nou La vie d'une autre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Marie,een mooie vrouw van 41 jaar, wordt op een ochtend wakker en denkt dat ze 26 is. Ze lijdt aan een bijzondere vorm van geheugenverlies en is de laatste 15 jaar van haar leven vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin staat van een prachtige romance, maar deze loopt juist na 15 jaar ten einde. Nu heeft Marie 4 dagen de tijd om de man van wie ze houdt weer verliefd op haar te laten worden.

Regisseur en acteurs

 • Sylvie Testud portait

  Sylvie Testud

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Marie Speranski

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Paul Speranski

 • Aure Atika portait

  Aure Atika

  Jeanne

 • Danièle Lebrun portait

  Danièle Lebrun

  Denise Bontant

 • François Berléand portait

  François Berléand

  Maître Volin

 • Vernon Dobtcheff portait

  Vernon Dobtcheff

  Dimitri Speranski

 • Yvi Dachary-Le Beon portrait

  Yvi Dachary-Le Beon

  Adam Speranski

 • Nilton Martins portait

  Nilton Martins

  Homme réunion RIM

 • Dean Constantin portait

  Dean Constantin

  Marketing Representative

La vie d'une autre

Zin om La vie d'une autre lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La vie d'une autre te bekijken voor je op een rijtje.

La vie d'une autre downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La vie d'une autre downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La vie d'une autre. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La vie d'une autre er ook in SD heel goed uit.

La vie d'une autre streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La vie d'une autre net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La vie d'une autre hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La vie d'une autre helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La vie d'une autre torrent

Denk je dat je om La vie d'une autre te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La vie d'une autre trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La vie d'une autre de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.